Christiane Meulengracht, Coach & Terapeut

Sådan øger du mental styrke og mental sundhed, så du ser fejl, modgang og konflikt fra et nyt profitabelt perspektiv og kan maksimere din livsbalance, dine resultater og din glæde.

Bedst med Vilje

Jeg hjælper ambitiøse ledere, iværksættere og professionelle atleter til at skabe livsbalance og succes uden at brænde ud.

De fleste glemmer, at alt hvad vi tænker og føler kan hjælpe os positivt. Den nemmeste måde at øge sin professionelle succes er at blive mere bevidste om vores tankeprocesser og reaktionsmønstre og hvordan de kan hjælpe os frem – eller holde os tilbage.

Den bevidsthed kan trænes, og jo mere du træner, jo bedre bliver du, og jo mere vil du opleve et overblik – en operationel bevidstgørelse – der gør, at du hjælpes tættere på din mission og dine ønsker. Som i alle discipliner går det meget hurtigere, når vi træner det rette.


Jeg styrker dig mentalt – ganske enkelt dit mindset og potentialet i dine skjulte ressourcer og styrker. Som noget særligt tager jeg udgangspunkt i bevidst og ubevidst neurokodning, der betyder at du kan opleve positiv forandring og resultater på rekordtid uden at miste dig selv eller føle dig uautentisk.

Hvis du er vant til at performe på højt niveau – som sportsudøver eller som leder – er du vant til at lægge strategier, og med de rigtige neurostrategier kan du komme til at se konstruktivt på hele din selvledelse – uanset hvilke udfordringer du står over for.

Du træner dit mindset hver dag – spørgsmålet er blot: træner du potentiale eller forstyrrelser?

Vær en ekstraordinær Succes med Vilje.

Kærlighed med Vilje

Hvad er det vigtigste i dit liv?

Parterapi handler om kommunikation, at skabe rum for nye perspektiver og om konfliktløsning.

Om at integrere varige positive forandringer i jeres relations-dynamik, kærlighed og intimitet. Kort sagt: at gøre dit kærlighedsliv ekstraordinært.

Når du og din partner har brug for en erfaren parterapeut til at bryde ubevidste mønstre og udfordringer i parforholdet, få bedre erotik, finde roden til jeres skænderier eller til at genopbygge mistet tillid, fx. efter utroskab, så skal vi tale sammen.

Jeg tager udgangspunkt i den enestående metode, som skaber ekstraordinære resultater – Kærlighed med Vilje – gennem fokus på bevidst og ubevidst neurokodning faciliterer jeg et rum, hvor du og din partner hurtigt vil opleve positive forandringer i jeres relation.

Og få redskaber, så I i hverdagen kan skrue mere og mere op for positive intentioner, kærlig kommunikation og at imødekomme jeres behov.

Gå til Ekstraordinær kærlighed – med vilje

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top