Ensterprise mindset, nedbryd silotænkning, agilitet. Få hjælp til at at gøre ledelsen mere agil. Erhvervscoaching, executive coaching

Vil du lære min hemmelighed bag mine 3 succesfulde virksomheder?

Spræng rammerne for dit næste gennembrud med vilje:

Tilmeld dig her og få 7 årsager til, at din vækst går for langsomt – direkte i din mailboks:

Navn:
E-mail:

Er du selvstændig / iværksætter og: 

  • Drømmer om at få et gennembrud i din forretning, der skaber vækst?
  • Vil tjene flere penge?
  • Føle dig fri?
  • Vil have overskud til at nyde både dit arbejde og din familie?
  • Uden at brænde ud?

… men føler at det går for langsomt?

Så er det sandsynligt at du begår én af de 7 almindelige fejl, som de fleste ihærdige og passionerede mennesker der forfølger deres drømme gør, men som har kritiske konsekvenser og vil i sidste ende afgøre dit niveau af succes og om du formår at skabe de gennembrud, du drømmer om eller ej.

Det koster dig ikke en krone at lære hvad du skal gøre i stedet. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig her og vupti – så får du uvurderlige indsigter på mail, så du kan give konkurrenterne baghjul.

Vi ses i din indboks om et øjeblik! 

Navn:
E-mail:

Lær af de fejl som jeg har begået – og skyd genvej til succes

Christiane Meulengracht iværkssætter selvstændig mentaltræner og performance coach

Mit navn er Christiane Meulengracht, og jeg er Leadership Performance Coach og Mentaltræner med mere end 16 års erfaring i at hjælpe mennesker med at fjerne deres dybeste indre frygt, begrænsende overbevisninger og selvsaboterende adfærd. Jeg har hjulpet mere end 20.000 mennesker med at opnå større livsglæde, større indre ro og øget performance, og jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe dig også.

Som selvstændig har jeg 2 sorte bælter: ét i at fejle og ét i at lykkes. 

Siden 2007 har jeg etableret 3 succesfulde virksomheder, jeg har solgt og købt virksomheder og i dag hjælper jeg ambitiøse ledere, iværksættere og professionelle atleter med at præstere så de lever det liv, de drømmer om – uden at brænde ud.

Mit mål er at hjælpe dig med at øge din omsætning betydeligt ved at give dig modet til at overvinde frygten for at fejle på et dybere plan. Jeg vil vise dig, hvordan du kan se nye muligheder med et nyt syn på både dig selv og dine kunder, så du kan sprænge rammerne i din virksomhed og skabe flere gennembrud!

Du træner din mentale styrke og sundhed hver dag  – spørgsmålet er blot: træder du på bremsen eller speederen? 

Scroll to Top