Female Goal Achievers v. Christiane Meulengracht

Du kan nu ansøge om en plads på det unikke, 1-årige mentorforløb og netværk for ambitiøse og målrettede selvstændige kvindelige iværksættere

Female Goal Achievers M.A.S.T.E.R.Y. – for dig, der er kvindelig selvstændig eller iværksætter

 • Lås op for modet til at turde stile højt og gå efter din drøm – uanset om du drømmer om at blive kvindelig iværksætter og selvstændig, eller du allerede har din virksomhed og drømmer om at skalere den.
 • Få markant flere kunder i din virksomhed og gør det, du tjener om året nu, til det beløb du fremover tjener om måneden.
 • Ingen kunder/klienter uden salg. Lær hvordan du formidler ærligt og autentisk, så du tiltrækker de helt rette , købeklare kunder.
 • Overvind din frygt for at fejle, for afslag og for at ikke at være god nok.
 • Lær at træffe endnu bedre beslutninger for virksomheden og dig selv – med hovedet og hjertet
 • Stop knokleriet og skab balance. Du bliver samtidig dobbelt så effektiv.
 • Indfri dine målsætninger som kvindelig iværksætter og selvstændig hurtigere – opnå resultater der langt overgår tidligere
 • Lær at programmere dit sind til succes og indfri dine ypperste drømme og ønsker om personlig og økonomisk frihed
 • Uden at brænde ud (undersøgelser viser, at kvindelige iværksættere og ejerledere har 30% større sandsynlighed for at blive ramt af stress/udbrændthed end gennemsnittet).
 • Få derudover et uovertruffent kvindeligt iværksætter netværk af ligesindede female goal achievers!

Hver enkelt modul i dette mentorforløb for specielt til dig, der vil skalere dine resultater og mærke glæden ved din passion. En verdensklasse træning i at prime dit sind til succes – i harmoni med din personlighed og sammen med andre dygtige Female Goal Achievers.

Her er hvad Maibritt, Angelicca og Mette fortæller om deres oplevelse af Female Goal Achievers M.A.S.T.E.R.Y.

Som selvstændig og kvindelig iværksætter kan du lære at prime dit sind til succes og overgå dine vildeste fantasier om hvad de er muligt. Christiane er ekspert i succesfuldt iværksætteri mindset

Jeg startede min første virksomhed i 2005 og i 2007 gik jeg fuldtids selvstændig. Siden er jeg blevet kaldt kvindelig serie-iværksætter. Jeg har 2 sorte bælter: ét i succes og ét i fiasko. Derfor kender jeg til smertepunkterne: følelse af utilstrækkelighed, fiasko, mangel på tid, følelsen af usikkerhed og tvivl, ensomhed og pres på at skabe en forretning, der giver overskud. Jeg ved også, hvad du ønsker som kvindelig selvstændig: at føle dig som en succes, at få anerkendelse, økonomisk frihed og have ro i maven. Så du kan leve dit liv på dine præmisser – fyldt med glæde og begejstring.

Måske har du allerede prøvet at tage skridt hen imod din drøm at starte din egen virksomhed eller at skalere den virksomhed som du har. Men det føles, som om du ikke kommer videre. Du føler dig sandsynligvis usikker og tvivler på dig selv.

Du er sikkert god til at kritisere dig selv og mangler selvtillid. Du ved, at du er nødt til at træffe nogle valg, men du tøver.

Lad mig fortælle dig noget, som ingen andre gør: Du skal ikke føle dig som en fiasko.

Den rigtige årsag skal findes i det, der hedder din neurokodning.

Det er ikke din skyld – det er blot dens opgave at beskytte dig, men nogle gange er den lidt for dygtig og ender med at sabotere dig.

Jeg er sikker på, at du godt kender oplevelsen af at være din egen værste fjende, ikke sandt?

Jeg vil lære dig hvordan du kan slippe af med frygt, usikkerhed og mental begrænsning og i stedet skabe det liv og den forretning, der giver dig det liv og den økonomiske frihed du drømmer om.

Og ikke nok med det – du lærer alle aspekter af hvordan du kan skabe nye neurokodninger, der får dig til at sprænge rammerne for succes som selvstændig og iværksætter igen og igen.

12 måneder med fokus på at lære dig hvordan du programmerer dit sind til at forløse dit potentiale og indfri dine mål og drømme.  

Er du parat til at opdage, hvordan du kan få personlig og økonomisk frihed?

Så kan du blive en af de heldige, der får plads på dette ekslusive forløb.

Programmér dit sind til succes

Hemmeligheden bag at optræne mental styrke og sundhed så du lykkes uden at brænde ud, er der ingen skole, der lærer dig.
Vi lærer derimod at knokle.
Men der findes et evidensbaseret system, som bl.a. succesfulde iværksættere og professionelle atleter bruger, som handler om at anvende de mentale styrker som du allerede har på en mere intelligent måde, der skaber forvandling.
Det betyder, at de dagligt træffer valg, der understøtter deres mål og drømme, og prioriterer deres tid bevidst så de hver dag føler, at de lever fuldt ud.
Denne metode lærer du, så du kan kopiere disse kraftfulde vinderstrategier og samtidig skabe mere tid og overskud som succesfuld, selvstændig kvinde.
 

Sæt din vision, dit mål og commit dig

Men det er ikke ikke ligegyldigt hvordan.  

Det, at du mestrer den rette (og af kun få brugte) metode at sætte din målsætning på er KEY. 
Én grundlæggende årsag til iværksætter succes er vedholdenhed. Det kræver motivation og dedikation. Det vedligeholder ikke sig selv. Men når du har lært Bedst med vilje metoden, føles det sådan.

Se nye potentialer i dig selv

Din perception former dit liv. Du lærer hvordan du – alene ved at integrere én ny vane  – kan forandre dine omstændigheder og åbne for flere muligheder og større salg.

Som selvstændig og iværksætter skal du præstere ofte på samme måde som professionelle atleter. Derfor lærer jeg dig hvordan du “hacker din hjerne”til mere mod og evnen til at opdyrke mental styrke under pres med moderne sportspsykologiske metoder, der tager udgangspunkt både styrke og mental sundhed. For du skal jo ikke brænde ud.

Eliminér skjulte hæmmende overbevisninger

Du får hemmeligheden bag alle succesrige mennesker og high performance teams. At opdage det, der fra dit ubevidste sind kan bremse sig.
Alle går rundt med en bevidst og ubevidst identitet.

Hvis du endnu ikke får præcis de resultater du ønsker dig, kan du være vis på, at det handler om dine ubevidste overbevisninger og dit sinds misforståede ønske om at beskytte dig.

Mit speciale er at hjælpe iværksættere, topatleter og ledere med at overvinde sig selv mentalt ved at forstå sig selv og andre på et dybere plan og leve et liv hvor de hver dag er til stede i og med vilje skaber deres eget succesrige liv.

Skab din unikke, storsælgende løsning med M.I.L.L.I.O.N. Metoden

Alt for mange selvstændige går glip af indtjening og omsætning fordi de ikke formår at skille sig ud.

Det betyder at de efterlader mange penge på bordet – og for de fleste betyder det også, at de oplever nederlag på nederlag.

Med M.I.L.L.I.O.N. Metoden gør du din løsning:

✅ helt unik – den kan altså ikke kopieres

✅ nemt skalerbar op (læs: når du har lavet systemet er der meget lidt der skal skrues på for at udvide din kundekreds)

✅ struktureret – ikke kun for andre, men for dig selv (læs: din hverdag bliver nemmere og du sparer tid)

✅ klar til at lave en uddannelse, hvis det, er det du drømmer om (ideelt hvis du fx. er terapeut, behandler, træner eller coach)
 
✅ umuligt at underbyde i et “red ocean” marked (hvor 97% af alle konsulenter, terapeuter, coaches mv befinder sig i). Du stopper altså med at konkurrere på pris.

✅ at du skiller dig ud fra mængden (og ja, det vil du gerne!)

M.I.L.L.I.O.N. metoden er en af de 5 bærende søjler i mit Female Goal Achievers mentorforløb.

Få dit salg til at overgå alle tidligere resultater

Kan man lære at elske SALG? Svaret er ja!
Du kan endda lære at GLÆDE dig til at lave salgsaktiviteter. Også selvom du i dag føler at det er svært “at sælge dig selv”. Efter Mentorforløbet vil du have lagt ordet “svært” bag dig. Og bare rolig, du kommer aldrig til at blive en slesk “sælger-Helge” med denne metode!
Jeg har aldrig selv set mig selv som en sælgertype men da jeg opdagede denne enkle metode, gik jeg fra at udsætte salgs-prægede opgaver til nye, hidtil usete højder for salget.

Jeg lærer dig en banebrydende ny måde at anskue salg og mulige afslag på, så du oplever at have have succes med salg. Faktisk så meget at du ikke kan vente med din næste salgsfremmende aktivitet!

Træf de rette beslutninger – væk med overspringshandlinger

Dygtige mennesker stiller de rette spørgsmål. Det betyder, at de træffer gode beslutninger og prioriterer deres tid i overensstemmelse med deres værdier og målsætninger.
Lær, hvordan du stiller de spørgsmål, der accellererer din vækst og din handlekraft. Resultaterne vil hurtigt manifestere sig derefter.


Bedst med Vilje: det unikke system, der hacker din hjerne, din adfærd og giver dig genvej til succes som iværksætter og selvstændig:

Kvindelig iværksætter og kvindelige selvstændige Female Goal Achievers v. Christiane Meulengracht

Forløbet består af følgende:

 • 12 måneders undervisningsforløb personligt med Christiane Meulengracht, der har 18 års hands-on erfaring som iværksætter, mentor, underviser og coach.
 • Konkrete metoder og værktøjer der lærer dig at låse op for dit mod, dit potentiale og ustoppelighed som selvstændig / iværksætter.
 • Fokus på mental styrke og sundhed. Så du kan skabe din drømmevirksomhed uden at brænde ud – med balance i dit liv.
 • Personlig onboardingsamtale med Christiane Meulengracht, der sikrer dit maksimale succes og momentum af forløbet.
 • Udarbejdelse af Personlig Succes Formula.
 • Dybdegående undervisning i autentisk og ærligt personligt salg, så du kan fjerne din indre modstand og usikkerhed og NYDE salgsprocessen.
 • Netværk og sparring med andre ambitiøse selvstændige og kvinderlige iværksættere.
 • Fælles fortroligt online forum.
 • Online live mentorcoaching sessioner med Christiane Meulengracht i gennem hele forløbet – 52 stk.
 • Ud over dette får du tilmed 4 unikke online live workshops med fokus på at skalere din virksomhed og sprænge rammerne for din indtægt:
 • Tjen din første (eller næste) million. Workshoppen der fjerner dine bevidste som ubevidste overbevisinger, der riskerer at sabotere din indtjening, hvis ikke du tager livtag med dem!
 • Sådan gør du dig synlig og attraktiv for de rette kunder/klienter, der er klar til at købe. Selvom du i dag kan føle sig usikker, vil jeg vise dig hvordan du kan bygge et brand for dig selv.
 • Level Up! Sådan kommunikerer du så dine potentielle kunder/klienter ved nøjagtig hvordan du kan hjælpe dem. Tydelighed i den værdi og transformation som du skaber er nøgleordet.
 • Sådan skaber du en business, der gør din årlige indtægt til din månedlige mens du er autentisk og ærlig og tro mod dig selv i dit salg (altså UDEN at føle dig som en klam “sælger-Helge”).

Du får altså OGSÅ disse 4 intensive og banebrydende workshops specielt designet til selvstændige kvinder, der giver dig skyhøjt salg:

PENGE! Tjen din første – eller næste – million workshop

female goal Achievers
 • Sådan løfter du alle begrænsende blokeringer (synlige som skjulte) og gamle, negative programmeringer omkring penge
 • Gør dig klar til din første (eller næste?) million kroner.
 • Sådan gør du penge lige så bekymringsfri og naturligt for dig som ilt og vand
 • Sådan lærer du at tage imod med værdighed (…også kærlighed, ros og succes)
 • Lær hvordan du øger den værdi, som du giver – og dermed kan tage dig bedre betalt
 • Lær den overraskende faktor, der gør, at du får du et mindset, der tiltrækker penge

Gør dig synlig for de købeklare kunder workshop – også selvom du i dag føler dig usikker

Christiane Meulengracht som ekspert, kvindelig serie iværksætter, netværk for kvindelige iværkssættere: Female goal achievers
Christiane foredragsholder for kvindelige iværksættere

Lær metoden der har gjort, at jeg 3 gange har jeg lavet et brand for mig selv i en branche uden i forvejen at være kendt i den.

I denne workshop arbejder du med din personlige udvikling og dit mod til at stå frem på din autentiske måde og bygge et navn for dig selv.

 • Sådan bygger du dit personlige brand tydeligt og klart med afsæt i hvem DU er.
 • Sådan slukker du for andres negative påvirkninger og “støj”, der bringer dig ud af kurs.
 • Sådan styrker du din gennemslagskraft og din evne til at skabe følgere og opbakning uden rundsave på albuerne.
 • Sådan står du ved den du er og føler dig stolt og glad over det, du bidrager til andre med.
 • Sådan opbygger og bevarer du troen på dig selv og din ide

Du får også mit (Christiane) blueprint, som du kan kopiere:

 • Sådan overvandt jeg frygten for at træffe de forkerte valg og styrkede mit mod
 • Mine 3 go-to’s hver gang jeg starter nyt
 • Mine 3 største fejl (så du kan undgå dem)
 • Sådan tiltrækker jeg de rette kunder
 • Sådan bevarer jeg troen på mig selv og min ide – uanset hvad andre siger
 • Hemmeligheden bag at “bryde igennem” og skabe succes

Sådan er du tydelig i din kommunikation, så du aldrig mere blever misforstået workshop

Female Goal Achievers mentorforløb. Netværk for kvindelige iværksættere og soloselstændige.

Hemmeligheden bag effektiv og tydelig kommunikation består af noget andet end du tror! Gør dig selv /dine ydelser eller produkter uimodståelig.

 • Sådan gør du dit budskab knivskarpt, så dine kunder altid ved præcis hvor værdifuld dine ydelerser /services / produkter er.
 • Forvirrede kunder køber ikke. Gør dem trygge i, at du er den helt rette, når det er sandheden.
 • Sådan får du ro i maven over at alt ikke er perfekt (men til gengæld får du taget action).
 • Skil dig ud fra mængden med dit unikke system
 • Aldrig mere misforstået
 • Gør det, du arbejder med, nemt at forstå også selvom det måske er meget komplekst
 • Bliv en ninja til at skive posts, blogindlæg og andet (måske en bog?) hurtigt og nemt så folk forstår dit budskab.

Lær salg på den ærlige, autentiske og sjove måde (langt fra at være en slesk “sælger-Helge”) workshop

Female goal achievers. Unikt mentorforløb og netværk for kvindelige iværksættere og solosevstændige

Dine kunder køber af en helt anden grund end du tror!

 • Forstå salgs- og købspsykologi
 • Sådan taler du direkte ind i din idealkundes / -netværks ønsker og behov
 • Sådan bliver du synlig for de rette kunder / netværk og gør dine kompetencer, handlinger, ideer og succes’er synlige for andre.
 • Udvikl et selvbillede, der automatisk tiltrækker de rette kunder frem for at skræmme dem væk
 • Sådan prissætter du, så du bliver ordentligt betalt – og eftertragtet
 • Lær metoden, der vender op og ned på alt hvad du har lært om salg (og som du vil se, har en mindblowing effektivt)

Din erfarne underviser – Christiane Meulengracht

Christiane Meulengracht Female goal achievers mentorforløb for selvstændige kvindelige iværksættere og iværksætter netværk

Tro mig, jeg ved, hvor frustrerende det kan være som kvindelig iværksætter at have masser af ideer, men ikke vide, hvordan man skal få tid til at eksekvere dem. Eller føle sig overvældet af online kurser, der kun øger følelsen af, at man ikke gør nok eller gør det rigtige.

Jeg ved også, at du ønsker at hjælpe andre, og måske er det eneste du mangler, den rigtige til at støtte dig for at slutte med at tvivle på dig selv og i stedet blive stærk i dit mod, din handlekraft og energi.

Mit navn er Christiane Meulengracht, og jeg er en selv serie-iværksætter, coach og terapeut og har mere end 20 års erfaring i at hjælpe andre med at fjerne deres dybeste indre frygt, begrænsende overbevisninger og selvsaboterende adfærd. Jeg har hjulpet mere end 20.000 mennesker med at opnå højere livsglæde, større indre ro og øget performance.

Og så har jeg iøvrigt selv lavet alle fejlene i bogen i min tid som selvstændig. Men det er kun godt, for så kan du nyde godt af min dyrtkøbte erfaring til at skalere din forretning, din økonomiske frihed og glæden i dit liv.

Min dybe resarch i menneskelig adfærd kommer dig til gode når du opdager, hvordan det at integrere de rette neurostrategier med en målrettet indsats giver dig mere indre ro, mod og eftertænksomhed.

Samtidig vil du også opleve at du træffer bedre, mere kraftfulde beslutninger, styrker dine relationer og kommunikation og mærker glæden ved øget salg og succes.

Female Goal Achievers mentorforløb og netværk for kvindelige iværksættere er specielt designet til kvindelige iværksættere og selvstændige som dig, der ønsker at overvinde ubevidst selvsabotage og løfte din virksomhed, indtjening og livsglæde til det niveau, du altid har drømt om.

Christiane Meulengrachts CV i uddrag

 • Mentaltræner, Specialistcoach og -Terapeut med fokus på neuro-optimering i ledelse og præstationer
 • Foredragsholder i bl.a. konfliktløsning, arbejdsglæde og kommunikation
 • Certificeret Inner Game Facilitator og Coach ved Tim Gallwey, Inner Game Institute
 • Certificeret Konfliktmægler og Stresscoach
 • Uddannet parterapeut, familieterapeut, speciale i neuroaffektiv psykoterapi
 • Professionel baggrund som HR Business Partner i Coloplast A/S
 • Selvstændig erhvervsdrivende og leder siden 2007
 • Enneagram Master Practitioner, specialist i skyggearbejde
 • Certificeret Life- og Businesscoach siden 2006

Følg din passion. Gør den til en succes – med vilje. Start i dag med at skabe personlig og økonomisk frihed.

Få svar på dine spørgsmål:

Forløbet indeholder:

 • 12 måneders personlig mentoring og coaching (værdi: 150.000,00 DKK)
 • 10 intensive ultra-transformerende online moduler der lærer dig alt hvad du skal vide for at løfte dig selv og dit mindset – og hele din indre tilstand – til succes. Aldrig udbudt før. Spækket med redskaber som du kan bruge i alle dele af dit liv. Specielt designet for at øge læring, performance og livskvalitet. Værdi: 77.000.00 DKK
 • Inklusiv det banebrydende system, der fjerner din usikkerhed og udsættertrang og gør dig helt ustoppelig!
 • 52 LIVE online gruppecoachinger med Christiane Meulengracht
 • Fælles fortroligt online forum
 • Iværksætter netværk & sparring med andre ambitiøse selvstændige (værdi uendelig: du får hvad du giver)
 • 4 fantastiske workshops designet til at give dig skyhøjt salg, hver af en værdi á 15.000,00 DKK:
 • Penge! workshoppen, der udradere alle blokeringer og begrænsende overbevisninger som du måtte have, der har forhindret penge i at strømme til dig.
 • Mod til at stå frem workshop, så du kan bygge dit navn og nå ud til netop den målgruppe som du hjælper bedst!
 • Level up! workshop. Du kan ikke tænke dig til succes alene. Der skal handling og kommunikation til. Men de vigtigste beslutninger kan være de sværeste at tage. Aldrig mere efter denne opsigtsvækkende workshop, hvor du lærer at håndtere kommunikation på en helt ny måde!
 • Salg er en akilleshæl for mange. Her lærer du at være ærlig, autentiske og tro mod dig selv (langt væk fra slesk “sælger-Helge”). Det er nu en gang nemmest at være dig selv frem for andre. Hvis jeg fortæller dig, at det samtidig er din vigtigste egenskab i at skabe et forrygende salg? Velkommen til den salgsteknik, som du har ledt efter!

I alt værdi for 287.000,00 DKK (plus moms)

Din investering er hverken 287.000,00, eller 187.000,00, derimod kun 49.995,-

(gældende t.o.m. 1/6 2024)

Alle priser eksklusiv moms. Du kan vælge at betale i op til 12 nemme rater.

kvindelige iværksættere - iværksætternetværk - female goal achievers

SKAL VI FINDE UD AF, OM VI ER ET GODT MATCH?

Jeg arbejder kun med selvstændige der er coachable. Succesen starter ved, at vi er et godt match. Lad os afklare det. Book en 30 minutters uforpligtende potentiale samtale.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht - kvindelig iværksætter mentor - female goal achievers
Scroll to Top