Til kvindelige ejerledere, selvstændige og iværksættere, der vil gå efter deres drøm med større flow og omsætning

Last Christmas

Online challenge 13.- 15. december kl. 15 – 16.

Pris: 0,- kroner. Du kan se replay (men LIVE er sjovest).

Skal denne jul være den sidste, hvor du ser tilbage på et år med for lille omsætning og hvor frygten for at fejle har holdt dig tilbage fra at indfri din drøm?

Efter denne træning vil du præcis være i stand til at:

 • Handle med klarhed: du ved hvor du skal hen og du ved, hvad der skal til.
 • Være mere effektiv: Fra overspringshandlinger til handling på det, som for alvor giver værdi
 • Fordoble din omsætning. Skal den være 100.000,- om måneden eller mere?
 • Trodse din frygt for at fejle og få mod til at overvinde usikkerhed, så du for alvor kan slippe dit talent løs og hjælpe andre
 • Være GLAD og tryg som selvstændig: så du kan forfølge din drøm uden at brænde ud.

Din vært ved alt om at fejle og have succes.

Christiane Meulengracht iværksætter selvstændig mentaltræner og performance coach. Female Goal Achiever. Last Christmas online event

Mit navn er Christiane Meulengracht, og jeg er Leadership Performance Coach og Mentaltræner med mere end 16 års erfaring i at hjælpe mennesker med at fjerne deres dybeste indre frygt, begrænsende overbevisninger og selvsaboterende adfærd. Jeg har hjulpet mere end 20.000 mennesker med at opnå større livsglæde, større indre ro og øget performance, og jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe dig også.

Som selvstændig har jeg 2 sorte bælter: ét i at fejle og ét i at lykkes. 

Siden 2007 har jeg etableret 3 succesfulde virksomheder, jeg har solgt og købt virksomheder og i dag hjælper jeg ambitiøse ejerledere, iværksættere og professionelle atleter med at indfri det liv, de drømmer om – uden at brænde ud.

Jeg styrker ganske enkelt dit mindset og potentialet i dine skjulte ressourcer og styrker. Som noget særligt tager jeg udgangspunkt i bevidst og ubevidst neurokodning, der betyder at du kan opleve positiv forandring og resultater på rekordtid uden at miste dig selv eller føle dig uautentisk.

Du træner din mentale styrke og sundhed hver dag  – spørgsmålet er blot: træder du på bremsen eller speederen? 

Programmet, som du vil elske:

Dag 1:

Den oversete hemmelighed bag goal-achieving (hvis du føler at du igen og igen skuffer dig selv eller vil ærgre dig over at have levet middelmådigt, er det fordi du ikke gør dette).

 • Lær det videnskabeligt beviselige system som mine betalende kunder benytter til at sætte og indfri deres drømmemål – og holde gejsten og motivationen.
 • Få nøglen til at identificere din ægte indre motivation, der sender dig i retning af mere glæde, energi og mening – hver dag.
 • Lær metoden brugt af professionelle atleter, der sikrer dem kontinuerlig succes.
 • Lær hvordan du omsætter din viden til handling, flere kunder og omsætning.

Dag 3:

De 3 ultimative ting, som vil sikre, at du føler dig som en succes

 • Sådan får du klarhed, så du ved nøjagtig hvad dit næste skridt hen imod din ønske omsætning (fx. 100.000 kroner om måneden?).
 • Lær, hvordan du på få minutter gradvist omkoder din indre tilstand til et helt nyt niveau til at være hende, der skaber succes og tænker som en millionær.
 • Opdag, hvilken lille ting der skal til for at du allerede er på vej til at gøre denne jul den sidste, hvor du ser tilbage på uindfriede drømme og manglende handling. Gør dig klar til gennembrud. Lyder det for godt til at være sandt? It ain’t. Vær med og mærk det på din egen krop.

Derfor skal du være med i LAST CHRISTMAS:

Coaching

Hver dag i workshoppen kan du stille spørgsmål og blive coachet af mentaltræner og mentorspecialist Christiane Meulengracht.

Undervisning

Jeg underviser dig i noget andet end alle andre. Dine strategier bliver nemlig aldrig ført ud i livet, hvis du går rundt med skjulte begrænsninger. Lær hvad du skal bruge for tage action og skabe den forretning, du drømmer om.

Netværk

Mød ligesindede ambitiøse og engagerede kvinder, del erfaringer og lær af andre som dig.

Gennembrud

Lær, hvordan du tager action på den viden, du allerede besidder og overkommer de overbevisninger, som holder dig tilbage.

Måske kender du også Christiane fra:

Christiane Meulengracht kendt fra medierne - være med i LAST CHRISTMAS online event til kvindelige selvstændige
LAST CHRISTMAS online event til kvindelige selvstændige

🏆 Men tag ikke mit ord for det – her er hvad andre siger:

Christiane har været en fantastisk mentor for mig. Hendes indsigt og erfaring har hjulpet mig med at overvinde min egen tilbageholdenhed og frygt for salg. På trods af min bekymring for økonomien har Christiane formået at inspirere mig til at skubbe mine egne grænser og tro på mine evner. Hendes støtte har været uvurderlig, og jeg har nu fordoblet mit salg og mærket glæden ved at forfølge min passion.

Anne Jensen, Online Marketeer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var bekymret for at blive overhalet af mine konkurrenter, da de syntes at have bedre strategier og metoder end mig. Men med Christianes vejledning og rådgivning har jeg formået at finde min egen unikke tilgang til min virksomhed. Hun har lært mig at fokusere på mine styrker og differentiere mig fra konkurrencen. Nu føler jeg mig mere selvsikker og er ikke længere bange for at blive overhalet.

Sarah Nielsen, SEO ekspert

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har altid følt skam over ikke at føle, at jeg lykkes som andre. Jeg spurgte mig selv, hvorfor andre kan lykkes, men ikke jeg? Christiane har været en fantastisk mentor og støtte i denne proces. Hun har hjulpet mig med at finde min egen vej og opdage, at min definition af succes er unik. Nu føler jeg mig mere selvsikker og stolt af mine fremskridt.

Pernille Madsen, Fotograf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FAQ om Last Christmas challenge

bedst med vilje

©Bedst med Vilje v/ Christiane Meulengracht 2023

Scroll to Top