Bedst med Vilje: Ledertræning

Er du ejerleder og vil tage din virksomhed, din ledelse og dit team et niveau op?

Du har allerede lagt strategien og målsætningen for virksomheden. Måske overvejer du en professionalisering af ledelsen. Måske er du i kraftig vækst.

Men har du investeret den tid, der skal til for at din ledelse sikrer den fulde udnyttelse af din virksomheds og teams fulde potentiale? Har du de nødvendige neurostrategier på plads?

Bliv den bedste leder – indefra og ud

Som leder er det din opgave at lede dine medarbejdere – og dig selv – i den rigtig retning, så virksomheden er i udvikling. Mange har et ønske om at skabe mere vækst i virksomheden, men kan have svært ved at se, hvor udfordringerne ligger. Med ledertræning kan du udvikle konkrete kompetencer og evner til at træffe velovervejede beslutninger, sammensætte det bedste team for at opnå resultater og skabe en positiv arbejdskultur. Som dygtig leder skal du kunne drive performance, innovation, trivsel og fastholde dygtige medarbejdere.

Hos Bedst med Vilje arbejder jeg med adfærd. Adfærd oprinder i, hvordan vi tænker og reagerer, og alt vi oplever filtreres af vores subjektive neurokodning. Derfor arbejder jeg med at forbedre den enkelte leder ved at se på den individuelle mentale ”programmering” og hjælpe med at udnytte allerede eksisterende evner med mental træning.

Lær at få succes som leder med vilje

Psykologisk tryghed


For at blive en dygtig leder, handler det ikke om at lære nye ting, men om hvordan vi bruger de mentale evner, vi allerede besidder. Som leder skal du kunne møde mennesker, der hvor de er og hjælpe dem videre, se og videreudvikle talenter, håndtere relationer, have svære samtaler, nedbringe sygedage, løse konflikter, skabe resultater og altid sørge for god kommunikation.


Derudover skal du kunne håndtere dig selv, så du ikke brænder ud, men får skabt balance i dit liv og i din position som leder. Det er vigtigt, at du holder fast i dig selv, så du er autentisk som leder og kan skabe psykologisk tryghed i din rolle.

Dårlig ledelse og dårlig trivsel hører ikke hjemme på en arbejdsplads. Succesen kommer, når du bevidst bruger mental træning og neurokodning på den rette måde, og de strategier får du med Succes med Vilje.

Kontakt mig og hør mere om ledertræning

Hvis du godt kunne tænke dig at forbedre dig som leder, ønsker at leve op til dit fulde potentiale og udfolde dine mentale kompetencer, så er et lederkursus noget for dig. Bedst med Vilje ledertræning er et individuelt forløb, hvor du får de mentale successtrategier, der giver dig kompetencerne til overgå dine egne forestillinger om, hvad der er dig muligt. Som leder et det dit ansvar at øge arbejdsglæden, teamspirit og performance, og det er vigtigt at tage det ansvar alvorligt.

Ønsker du at høre mere om ledertræning hos Bedst med Vilje eller at booke en gratis strategisamtale, kan du kontakte mig på telefon +45 61 700 777 eller på mail: christiane@bedstmedvilje.dk.

Vil du lære om mentale vinderstrategier?

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbreve med genveje til geniale neurostrategier til succes.

Se denne masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater 

lederkursus

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht

Det siger andre kunder

Scroll to Top