Konflikthåndtering på arbejdspladsen. Erhvervscoach Christiane Meulengracht er specialist i hvordan konflikter og fejl kan blive til øget bundlinje, højere arbejdsglæde og trivsel.

Konflikthåndtering. Fra problem til profit.

Hvad har alle livets konfliktsituationer til fælles? Det kan du se mere om i videoen herunder, hvor Emil Thorup og jeg taler om de skjulte dynamikker i konflikter og konflikthåndtering.

De fleste af os forsøger at undgå situationer, der kan skabe konflikt, besvær og bøvl.
Og med rette. Desværre også et resultat af, at de færreste af os har lært at udnytte den læring og uvurderlige erfaring der ligger i de vanskelige situationer og konflikter, som vi kan havne i.


Men konflikter og modgang er reelt det optimale sted at bryde vores grænser for egen formåen og opnå højere succes og resultater end vi før troede muligt.

Det gælder konflikthåndtering på arbejdspladsen og privat. Gør det til konfliktløsning. Endda konflikt-optimering.

Undersøgelser viser, at mellemledere og ledere bruger minimum 20 pct. af deres tid på at løse konflikter og konflikthåndtering på arbejdspladsen, og 85 pct. af alle ledere oplever konflikter næsten dagligt. Det koster på bundlinjen, spildtid, mistrivsel, stress og sygdom.

Erhvervscoach, konflikthåndtering på arbejdspladsen Christiane Meulengracht

Kontakt Christiane om hjælp til konflikthåndtering

Book Leadership Performance Coaching

Foredrag og workshops om konflikthåndtering

I denne episode af SHOTGUN er jeg blevet inviteret af Emil Thorup og Youandx til at forklare, hvordan vi løser konflikter ved at vende blikket indad samt at der i enhver konflikt ligger et uforløst potentiale og en invitation. Noget, som meget få ved og bruger aktivt i konflikthåndtering på arbejdspladsen.

Fordi jeg ved, at med de rette mentale strategier, er vi i stand til at overgå vores egne forestillinger om hvor langt vi kan nå i både i karrieren og i nære relationer. Ved at bruge banebrydende mentale vinderstrategier, der øger bevidsthed, sindsro og livsglæde.

Se interviewet mellem Christiane Meulengracht og Emil Thorup her:

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top