Parterapi - parforhold - parterapeut

Parterapi

Parterapi er at udvikle jer. Sammen.

Vil I have intimiteten, lysten og nærværet igen?

Så er parterapi helt sikkert noget for jer

 • Drømmer du om et sprudlende og varmt parforhold?
 • Savner du, at I har tid til at være nærværende og lyttende og at I er gode til at vise kærlighed til hinanden i hverdagen?
 • Længes du efter at slappe af og nyde sex?
 • Vil du gerne have gnist og glæde i dit kærlighedsliv?
 • At du kan føle dig elsket for netop den du er?

For at kærligheden skal trives, er det afgørende, at du giver den opmærksomhed.

Jeg, Christiane Meulengracht, hjælper jer til at komme hele igennem svære perioder. Her er parterapi meget effektivt, ligesom coaching også kan være godt.

Så I kan skabe et nærværende, nydelsesfuldt og intimt parforhold, hvor begge føler sig lyttet til og elsket. Så I igen kan mærke kontakten og nærheden.

Læs også: 7 gode råd når du overvejer parterapi

Parterapi giver jer

 • Bedre gensidig forståelse for, hvad der foregår hos den anden
 • Ægte nærvær
 • Gensidig respekt og at blive set og hørt
 • Klar og ærlig kommunikation
 • Følelsen af samhørighed / connection
 • Mere nærhed
 • Større grad af intimitet
 • Genskabe den manglende sexlyst
 • Mere frihed i parforholdet
 • Redskaber med hjem, der kan hjælpe jer genskabe en kærlig hverdag
 • Et bedre sexliv med god elskov

Din tryghedsgaranti fra parterapeuten

Din tryghedsgaranti handler om at du og I føler jer trygge og har tillid til, at jeg kan hjælpe jer i parterapi på en professionel og respektfuld måde – tilpasset dem I er.

Derfor skal du vide dette:

 • Jeg har tavshedspligt. Det gælder både de følsomme emner som vi taler om og det faktum, at I kommer hos mig. Det er diskretion at jeg ikke højlydt hilser på jer, hvis vi mødes uden for klinikken. Eller afslører overfor andre om hvem der kommer i min klinik og hvad vi taler om.
 • Du er meget velkommen til at få en kort (15-20 minutter) intro-samtale på telefonen så du kan få afklaret, om jeg er den rette for jer. Det samme gælder din partner.
 • De fleste har glæde af et forløb på blot 5 gange, hvor I får “redskaber” og metoder med som hjemmearbejde mellem sessionerne. Der kan vi både komme komme i dybden med jeres udfordringer og komme rundt om alle aspekter der er vigtige. Men det skal I naturligvis ikke tage stilling til før I har været hos mig første gang.
 • Jeg tager ikke side. I parterapien arbejder jeg for den sag som I kommer med og tager udgangspunkt i, at I gør det bedste I kan med gode intentioner, men nogle gange kommer vi til at gøre noget, der er uhensigtmæssigt.
 • Det handler om JER. Ikke om at lire en specifik metode eller form af. Jeg har en vifte af professionelle og kompetente metoder og værktøjer baseret på forskning og research, som jeg kan vælge i mellem og det handler altid om at finde den, der passer til JER. Derfor er én af mine vigtigste kompetencer at lytte til hvem I er og afkode hvad I har brug for.

Par-samtaler hjælper når

 • Kommunikationen mellem jer er blevet svær. Når gode samtaler er fortid og erstattet af udelukkende praktiske informationer. Eller når du prøver at udtrykke hvordan du har det indeni, men alligevel ender samtalen i skænderi eller dårlig stemning.
 • Når en af jer eller I begge føler sig alene selvom kæresten sidder lige ved siden af
 • Når jeres sexliv – eller mangel på samme – er blevet et emne, der giver jer frustration og mavepine.
 • Eller efter utroskab, når din mand har været utro eller du har.
 • Og når du føler, at du ikke slår til.
 • Par-udvikling handler om at finde kærestetiden og nærværet frem midt i en hektisk hverdag.

Du skal vide, at der er intet galt med dig eller jer

I virkeligheden skal der ofte kun lidt til, før de fleste kan justere deres kærlighedsliv til at blive ret fantastisk. Det vil I opleve, når I kommer i gang med parterapi. I vil få værktøjer, som I kan tage med hjem og bruge.

Når du er kommet langt væk fra dig selv eller din partner, kan det være, at der skal noget mere til. Og måske skal du gøre indrømmelser eller erkendelser, som du indtil nu har lukket øjnene for.

Kan det være det ubehageligt? Ja, det kan det kan det godt være. Men vi bliver også nødt til at tage fat om problemerne – for små problemer er nemmere at løse end store problemer. Det vigtigste er, at det ehr handler om at LØSE problemer, IKKE om at placere skyld.

Kærlighed handler ikke om hvad din partner gør eller siger, men hvordan du vælger at reagere på det. Og afhænger så meget af din egenkærlighed, din emotionelle bagage, dine vaner og selvindsigt.

Et sundt og velfungerende parforhold bygger i høj grad på jeres tillid til hinanden. Det er, når I gensidigt ved, at du er der for mig og jeg er der for dig.

Hvis først du begynder at tvivle på det, begynder usikkerheden at vokse og skænderierne tager til. Trygheden skrider en smule. Men det kan vi sammen ændre på, når jeg hjælper jer med at lytte til og forstå hinandens dybeste ønsker og længsler.

Det lærer I hos mig.

Sådan foregår par-samtaler

Det er jeres tid og jeres rum.

Jeg faciliterer samtalen uden at tage side, jeg stiller spørgsmål og rådgiver. Jeg arbejder for jeres sag.

Når I ankommer første gang, beder jeg jer udfylde en formular og orienterer jer kort om fx. min tavshedspligt og ansvar.

Vi bruger også noget tid på at tale om hvordan jeres udfordringer ser ud fra hver jeres side.

I løbet af et forløb giver det mening at dykke ned i, hvad I hver især kommer fra og har med i den følelsesmæssige rygsæk. Det giver dybde og gensidig forståelse og er med til at afdække jeres unikke kærlighedskode.

Når I gerne vil ændre noget i jeres parforhold og hverdag, er det her, I skal foretage ændringer. Derfor vil jeg ofte give jer “hjemmearbejde”, så det bliver nemmere for jer at skabe netop det parforhold og den kærlighed, som I ønsker eller savner.

En parterapi tager ca. 75-90 minutter fordi vi skal ned under overfladen. Ned i materien. Hvis I vil have fuldt udbytte, skal I være parate til at committe jer. At få hjælp til jeres parforhold er en investering i jer og jeres fremtid.

Nogle par kommer til mig for at udvikle deres parforhold til at blive endnu bedre, andre søger at redde deres parforhold, andre igen kommer for at få en god afslutning.

Et forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem jer og mig. Det er vigtigt, at du føler at jeg er den rette terapeut for dig.

I kan få parterapi i Hellerup eller Hornbæk

Jeg naturligvis underlagt tavshedspligt – både om indholdet af samtalerne og hvem mine klienter er.

Din proces og udvikling, dine valg og din adfærd er dit ansvar.

Hvor parterapi-sessioner skal der til?

Det er selvfølgelig svært at sige uden at kende jer.

Nogle føler, at de har fået løst nogle hårdknuder efter én gang, der fik afdækket misforståelser og hjalp parret til at finde tilbage til hinanden.

De fleste par, der kommer til mig, har gennem et forløb på 5 gange fået kortlagt det man kan kalde deres kærlighedskode og fået metoder og redskaber med, som de kan bruge i hverdagen til at styrke kærligheden og opmærksomheden på hinanden.

Det betyder, at det hverken er et langstrakt eller meget bekosteligt forløb, som hjælper de fleste til at få løst deres problemer.

Det betyder, at de nu har metoder og redskaber, der hjælper dem til at være i netop det parforhold, som de drømmer om.

Det betyder, at de har fået en større forståelse for hinanden, er blevet bedre til at lytte og til at mærke sig selv og blive helt tydelige i deres behov og ønsker – uden betingelser.

Det betyder også, at udfordringer og problemer ikke længere bliver kilde til afstand imellem dem, men derimod blot et tegn på, at noget i parforholdet trænger til opmærksomhed.

At være der for hinanden

At være der for hinanden handler ikke om at stå til ansvar for at opfylde alle vores partners behov eller tilpasse os så kraftigt at vi mister os selv i forholdet (det ender bare med bitterhed, manglende intimitet og i allerværste tilfælde psykisk vold eller skilsmisse).

Det handler om at lytte, at være nærværende, ærlig og anerkende de følelser, som vi begge har. I sær når kommunikationen mellem os bliver svær.

Helt uden at kritisere den anden eller at trække sig væk fra hinanden eller give hinanden skylden.

At blive mødt i sårbarheden når man fortæller noget der er svært for en, er noget at det vigtigste for os alle.

Men.

Det det er langtfra alle, der har lært at være i så fin en kontakt.

Nogle af os skal først til at lære det, når vi er voksne i et parforhold og det kan være noget af en udfordring.

Et parforhold med god kontakt og fuld tillid til, at I kan rumme hinanden og varetage hinandens følelser uden konflikt, kan læres.

Det hjælper jeg jer med.

Tidligere klienter siger:

“Vi har aldrig haft det så godt før”, Helle, 49

“Det er ligesom at være nyforelsket”, Katrine 43

“Vi har fundet hinanden igen. Tak”, Karen 53

“Selvom vi har sagt tingene før, er det som om høre-apparatet er skruet op, når vi sidder her”, Louise 34

“Her får vi ro til at få talt sammen uden forstyrrelser og på en respektfuld og kærlig måde”, Morten 47

Er du i tvivl?

Måske er du i tvivl om parterapi hjælper?

Eller om det kan hjælpe dig og jer?

Eller om du får mere ud af et online-forløb?

Eller om jeg er den rette til at hjælpe dig eller jer videre?

Du er velkommen til at booke 30 minutters helt gratis og uforpligtende introsamtale for at afklare, hvad der er den allerbedste løsning for dig.

Skriv til mig på christiane@bedstmedvilje.dk

Eller ring 61 700 777 for at aftale et tidspunkt der passer os begge.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Jeg har klinik 2 steder i Nordsjælland, nærmere bestemt i Hellerup og Snekkersten ikke langt fra Helsingør. Det betyder, hvis du bor eller arbejder i Nordsjælland eller Københavnsområdet, har du mulighed for at booke tid til parterapi nær din bopæl eller arbejdsplads.

Forestil dig, at dine udfordringer og bekymringer i dit parforhold bliver løst.

Forestil dig nu, at hver gang du tænker på din kæreste, mærker du roen i din krop, smilet, der breder sig på dit ansigt og glæden der bobler i maven.  Du føler dig helt tryg og tillidsfuld i, at du vil komme igennem det, der lige nu føles hårdt.

At det er helt slut med at kæmpe mod frustration, magtesløshed og følelsen af ikke at være god nok.

Fordi du nu ved hvordan du er 100% tro mod dig selv samtidig med at du ved hvordan du kan skrue op for nærvær, intimitet og lyst i dit parforhold, så det (for)bliver stærkt, varmt og glædesfyldt. Livet sammen er let.

Ja, det kan blive dig jeg her beskriver. Kontakt mig når du er klar til transformation.

Parterapi

Inkl. Tryghedsgaranti*

90 minutter: Kr. 3.995,-

Forløb parterapi: 5 gange for 18.975,- (SPAR 1.000,00)

Individuel samtaleterapi

om kærlighed

En session varer 50 minutter: kr. 2.495,-

Klippekort: 8 gange for 18.960,- (spar 1.000,00)

7 gode råd til at finde den rette parterapeut

Hvad kan jeg gøre for jer?

Få 30 minutters gratis sparring om din situation, og hvordan jeg evt kan hjælpe dig og jer.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Glade og lettede parterapi-klienter siger:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg er nok en lidt stille mand, hvis du spørger min kone. Men hun fik mig overtalt til at være med på det her kursus. Det har jeg ikke fortrudt. Lige pludselig forstår jeg meget bedre, hvad der sker mellem os, som du kalder det. Jeg begynder at se, hvorfor jeg trækker mig og på den måde optrapper konflikten og det bedste er, at jeg er blevet meget bedre til at lytte til hende og jeg kan mærke det enorme forskel det gør i vores dagligdag og vores nærhed. Jeg havde egentlig opgivet at vores ægteskab blev meget bedre og troede også, at min kone havde affundet sig med det. Jeg havde ikke regnet med denne forskel og de her resultater. Jeg er overrasket over, hvor meget kommunikationen også betyder for vores samliv og det har været det allervigtigste, jeg har lært. Jeg vil anbefale ALLE at tage sådan en kursus. Det er billigt i forhold til den forbedrring som det kan bringe med sig, når man følger anvisningerne“.
Jens
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Hej Christiane, tak for alt det du giver. Det er efter kurset gået over al forventning. Jeg var vild med din konstruktive og klare måde at undervise på og jeg kan lide, at jeg altid kan komme tilbage og repetere, men det bedste er, at min kone og jeg efterfølgende har afklaret et par tunge problemstillinger. Det vigtigste er, at vi nu har en bedre forståelse og accept af hinanden og  ansvarsfordeling for vores lykke. Det ser ud til at vi pludselig anvender et andet mere hensigtsmæssigt og positivt sprog i vores kommunikation. Jeg ved, at vi skal arbejde videre med det, men jeg føler vi har et mere solidt grundlag nu. Jeg er meget glad for at der er lykkedes at bryde barrieren! Tak for det. Jeg kan kun anbefale andre at tage kurset!”
Michael
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg var ærligt talt lidt skeptisk om et online kursus kunne ændre noget. Men jeg er utrolig glad for at jeg sagde ja. For selvom jeg både kunne være frustreret og forvirret i løbet af kurset (tak for at hjælpe mig videre der, Christiane), så er det jeg oplever nu, flere måneder bagefter at vi sluttede det, at vi bliver bedre og bedre til at tale sammen. Det har betydet enorm for stemning i huset. Vi griner mere. Vores børn er roligere. Vi har LANGT færre konflikter og vi har mere sex 😉. Det her har reddet vores ægteskab, og det er SÅ meget pengene værd!
Inger
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vi havde i går aftes, efter at have set din video om kommunikationsmønstre, en dejlig lang snak om i de mønstre vi havner i. Virkelig lærerigt og vi fik snakket på en god måde uden anklage, kritik og skyld. Jeg synes vi er godt på vej og vi er meget bevidste om vores måde at kommunikere med hinanden og andre på. Hvor er jeg glad for, at vi har fået taget fat på dette nu
Mette
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Tak for et rigtig godt kursus, Christiane!
Jeg synes, at det er befriende at tænke på, at jeg har ansvaret for min egen lykke. Det har jeg taget til mig. At jeg selv skal sørge for at opfylde mine behov og stå ved det jeg har brug for, så min familie ikke skal være tankelæsere. Jeg er generelt blevet mere rummelig overfor min mand og den måde han er på, fremfor at lave ham om. Tak for de mange gode værktøjer!”
Anja
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
I løbet af kurset var der nogle ting jeg syntes var svært. For hvordan kunne det ændre på kæresten negativitet at JEG tog en kursus i kommunikation? Men jeg forstår nu at alt det jeg påvirker og at det handler om hvordan jeg vælger at tolke og reagere. Det har gjort en KÆMPE forskel. Før følte jeg, at jeg talte til en dør og var frustreret og blev irriteret og vred. Men nu oplever jeg hvor meget der sker, når jeg vælger at lade være med at gøre mig til “offer” for hans humør og adfærd. Tak igen, Christiane.
Birgitte
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Du har reddet vores parforhold. Vi har sex igen. Og vi har fået løst problemerne med dine og mine børn. TAK, Christiane.
Agnes
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Et super kursus – og jeg har været på en del selvudvikling. NÆRVÆRET er allerede styrket og stemningen er helt anderledes nu. Har allerede anbefalet dig til et par venner”
Katrine
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kære Christiane, det har været en kæmpe “øjenåbner” at opdage, hvordan det at jeg kan vælge en anden “tilstand” ændrer alt i vores kommunikation. Jeg har altid set mig som været den bedste til at kommunikere af mind og jeg, men jeg har opdaget, at jeg har brugt det som undskyldning for at være sur og bitter og ikke behøve at tage ansvar. TAK 😍”
Camilla
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Det har været en stor forandring  at jeg er blevet 100% bevidst om, det er mit valg om jeg vil gå og være bitter over situationen eller fokusere på alt det positive og dejlige der er i mit liv. Samt at fejre mine sejre!
Forløbet har givet mig værktøjer.
Blandt andet til at finde ud af hvilken type kæreste jeg gerne vil være og givet mig en indsigt i hvad gik galt mellem min mand og jeg.
Så nu er vi igang med en ny fortælling og det føles næsten som et nyt liv. Jeg er næsten nyforelsket!”
Christina
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg vil gerne sige kæmpe tak.
Min mand og jeg var i terapi hos dig sidste forår (midt i Corona Lockdown) online.
Vi var på Skilsmissen rand og min mand var ikke sikker på at han følte nok til at blive i forholdet.
Vi var faktisk midlertidigt flyttet fra hinanden og jeg havde efter en lang kamp givet slip og accepteret.
Vi valgte dog at give det en allersidste chance kontaktede dig. Det er ultimativt den allerbedste beslutning vi har taget.
Jeg tror vi havde 5 møder med dig og det har gjort en kæmpe forskel. Vi har arbejdet benhårdt med de redskaber du har givet os og det har kostet blod sved og tårer undervejs. MEN vi sammen i dag og vi har fået et fantastisk forhold – vi er blevet meget bedre til at “fylde hinanden op” istedet for at tappe for energi.
Vi er ikke i tvivl om at vi elsker hinanden og at det var hele kampen værd.
Vi vender helt sikkert tilbage til en forebyggende samtale for at sikre at vi fortsætter den gode stil 🙂
Så Christiane – Blot en TAK for at give os redskaberne til at genskabe vores forhold (og faktisk gøre det bedre end nogensinde ) og hjælpe til at vores 4 skønne unger ikke blev skilsmissebørn 🙂
Mette og Peter
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Hej Christiane.  Tusind tak for online hypnoterapi jeg havde hos dig angående fysiske udfordringer jeg har haft gennem de sidste 13 år, specielt med maven, der opstod efter nogle negative livsomstændigheder.
Det har hjulpet langt mere end jeg havde turde forvente og min dagligdag er så meget bedre hvor jeg nu er meget mere fri. Ud over det har det haft en positiv ”bivirkning” på det mentale plan hvor mange ting er faldet meget mere på plads og er væsentlig styrket. Det havde jeg ikke forventet, men for mig er det et rigtig stort dejligt plus 😊
Så alt i alt er jeg meget imponeret og mere end ovenud tilfreds med udfaldet. Jeg vil helt sikkert komme igen hvis, eller når jeg har behov for det en anden gang 😀 Kan varmt anbefale dig til andre.
Du kan dit kram – TUSIND TAK 🙏”
René
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Hold nu op, hvor er det et fantastisk godt kursus du har lavet til mig, os og alle andre.❤️❤️❤️
 
Har allerede hørt modul 3-4 to gange igennem. Det virker – forandre og forløser for hver sætning du siger.
 
Til forskel fra så mange andre behandlere og coaches kan jeg mærke dig i hver eneste sætning. Man tror på du selv har været der- gennemlevet det – Og man tror på at det faktisk ER muligt at lære at gøre noget andet og dermed få det kærlighedsliv man længe har længtes efter.
 
Du er virkelig go’! TAK 🙏❤️
 
Indholdet i kurset Burde forøvrigt være basislæring i grundskolen❤️ – selvfølgelig i tilpasset form😅. Til forløsning af konflikter I Gazastriben på Vestbredden -såvel som  skænderierne ved køkkenvasken. 🤣
Cathrine
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Jeg er super glad for at have deltaget i Kærlighedsfyldt og Intimt Parforhold kurset, det har givet mig SÅ meget godt, og alle brikkerne er så småt ved at falde på plads – takket være dig – og det har virkelig rykket til den positive side ❤ ❤
 
Mange tak for et virkelig brugbart kursus og alle de kærlige spark bagi, det var lige hvad jeg trængte til ❤
 
Jeg er så glad for at have “mødt” dig, du har virkelig fået mig op af det sorte hul ❤”
Claudia
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vi har været utroligt glade for, alt du har lært os og efter at have kendt hinanden i 43 år og været par i 31 år, var din undervisning en fantastisk saltvands indsprøjtning. Du er knald hammerende dygtig og fantastisk til, at give din viden videre. Vi vil altid være dig dybt taknemmelig for, at have “reddet “ os.
Vi bruger stadig af vores nye lærdom.
Så vi kan kun anbefale dig til alle, som er gået lidt sur i parforholdet.
Igen 1000 tak 
Henrik og Marie
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kære Christiane. 
Du har i den grad forandret vores parforhold til helt nye højder. Og det, jeg har prøvet at få min mand til i over 30 år, har du klaret på ganske få uger. Så du vil for mig, altid være kære Christiane. Og tusind, tusind tak for det. Han er en mand der aldrig har været til at tale følelser med.

Når jeg havde noget, jeg måtte af med, skrev jeg et brev til ham, så han vidste hvordan jeg havde det. Og en meget sjælden gang, kom der lidt retur. Nu taler vi følelser HVER DAG. Og selv om vi altid har været stærke sammen og faktisk har haft det godt sammen i alle årene. Man lærer jo at være kæreste med en træmand. Så er det et stykke tid siden, vi har haft det så godt som nu. Vi er forelskede igen og nyder hver en time sammen. Så vi er dig dybt taknemmelige. 

Vi suger til os, og vi er faktisk benovet over, hvor meget arbejde du ligger i dette
Vi føler os, så meget taget i hånden og guidet med hjertet
Malou
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Det jeg virkelig synes, at du er god til er at sætte ord på det der sker i mig og som jeg selv har svært ved at formulere. Det gør, at jeg føler mig set og forstået og kan nemmere arbejde med det. Det gør også at jeg føler at min mand forstår mig nu.
Du er god til at se mig så jeg ved, at det ikke kun er mig, der er mærkelig.
Du prøver ikke at fikse forholdet men giver plads til den konflikt der er og at den får lov til at udfolde sig – ment på den måde, at forholdet ikke skal reddes på bekostning af miste os selv- Vi må redde os selv og igennem det redde forholdet, hvis det skal.
Tine
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kære Christiane. Tak for nogle gode sessioner som har medvirket til at skubbe mig ud af en fastlåst optik ift de problemstillinger som vi har drøftet. Jeg arbejder nu videre med ‘mental styrketræning’, problemhåndtering og helikoptertræning og er spændt på at se hvor det fører hen:-)
Andreas
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Christiane er varm, nærværende og tillidsskabende. Jeg føler mig tryg og betydningsfuld når jeg er sammen med Christiane. Hun lytter og giver plads til MIG. Kan anbefales og helt sikkert tiden værd hvis du prioriterer dig selv og dit parforhold. Du går fra Christiane med en større forståelse og tillids til dig selv
Nadia
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Tak for en fantastisk bog. Den har været en kilde til styrke og mod”
Mads, som var tæt på skilsmisse
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Du er god til på en fantastisk sjov, nærværende, kærlig og provokerende måde formår at stille spørgsmål til mine automattanker og –reaktioner og får mig til at stille spørgsmålstegn ved om de kan tolkes på en anden måde og hvordan mine automattanker indtil nu har spændt ben for mig.
Anja
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Du er: indlevende, forstående, reflekterende, konkret, imødekommende og troværdig.
Det giver mig at jeg først og fremmest bliver jeg klogere på mig selv. Jeg får svar. 
Nysgerrighed ifht mit liv
Energi ifht at udrette noget og føle at der sker en udvikling i min tænkning
Reflekteret over ting som jeg ellers ikke ville have været opmærksom på
Jeg bliver udfordret (positivt)
Selvom jeg kommer uforberedt, har du input til, hvad der kan være vigtigt at tale om – og rammer plet.
Jeg har selfølgelig selv anvar for at alt det vi taler om kommer i rette retning.
Jesper
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Tak Christiane
Du har så evigt ret.
Så dit webinar. Jeg blev skilt i sept. Efter 15 års ægteskab og 20 år sammen.
 
Jeg ved nu hvad det gik galt. Og nyder dine mails.
 
Du er altid lige spot on”
Allan
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Hej Christiane,
jeg er ved at høre din bog, Kærlighed med Vilje. 
Jeg er ikke nået helt vildt langt i den, men jeg har lyst til at sige tak for især dine ord om at give slip og tage ansvar. Det vækker megen genklang i mit liv. 
 
[Peter fortæller sin historie, som vi aftalte at holde privat…]
 
Jeg har det bedste venskab med min ekskone i dag. Vi snakker bedre sammen nu end vi gjorde de sidste mange år af vores ægteskab. 
 
Christiane, jeg havde brug for at fortælle dig, at din bog har påvirket mig og fået mig til at tænke. Tak for det.
Peter
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kære Christiane
Jeg vil bare sige tak! Af hjertet tak for alt det jeg har fået med mig fra dig!
Jeg har jo længe kunnet mærke at det var essentielt godt, det jeg erfarede hos dig, men alligevel gik det jo ikke hurtigt med at ;
1) komme ud af min egen fikserede ide om, at jeg var kronisk single
2) og ikke at være det længere
Siden jeg har været hos dig, har mine dates været mere positive – også følelsen bagefter med at slippe for negativiteten – over at han ikke lige var den jeg søgte ; “suk – at nu har jeg spildt tiden igen!”
Næ – jeg har takket for hver en date og været klar i mit sind over at det var dejlige mennesker, men ikke kæreste match til mig.
Men så krøllede skæbnen på den helt fede måde;
Sagde ja til en blind date i Paris – til tre dages eventyr- som så skulle slutte. Jeg tænkte, at jeg tager chancen – for mit underliv har været gået i stå alt for længe. Og problematisk med slimhinderne efter kemo. Jeg må have den del af mig igang igen, hvis jeg skal være helt kæresteklar, tænkte jeg.
Jeg fortalte min date hvad formålet var for mig og bad om “ seduction with class” …. ( og det fik jeg!) Han syntes det var meget cool at jeg var så åben om mit problem og det ville han gerne hjælpe mig med.
Allerede da han hentede mig i lufthavnen krøllede skæbnen – for jeg tænkte “ gosh – der er han jo”.  Jeg sagde; “ jeg kan lide hvad jeg ser” – “ det kan jeg også “ sagde han .
Vi havde godt nok sex på første date
…… men vi har været sammen lige siden og vi taler om alt og griner rigtig meget.
5 intense uger 
Og på mandag tager vi til Rom. Alt føles godt og rigtigt og sandt .
Nu vælger jeg kærligheden …. og jeg kan ( som amatør ) navigere i det takket være dig!
Knus og kærlighed og tak 
Malene
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Kære Christiane 
Tak for din hjælp til at forstå det vigtige i, at gøre sig forståelig og tydelig i det, man ønsker sig fra sin kæreste. Jeg kan godt se at det har noget med følelser at gøre, og det har noget med at blive  taget alvorlig, omfanget og  forstås. 


Det med mælken der blev købt forkert hjem, det kunne have været mig, men som du skriver drejer det sig om noget helt andet.

I går efter min mand havde lavet frokost til os, var køkkenet for første gang ryddet inden vi gik til bords , noget jeg tit har brokket mig over når det ikke var gjort , jeg orker ikke at komme ud til et køkken der roder efter man har spist. Det stammer fra min barndom hvor min mor var ekspert i at rode i køkkenet, og det var  os piger der skulle rydde op bagefter, hvilket mareridt.
Jeg blev så glad og fortalte min glæde til min mand, det er så lidt nogen gange hvad der egentlig skal til for at  gøre hinanden glad. 
Vi havde i går aftes, efter at have set din video om konfliktmønstre,  en dejlig lang snak om  i de mønstre vi havner i, virkelig lærerigt og vi fik snakket på en god måde uden anklage, kritik og skyld. Jeg synes vi er godt på vej og vi er meget beviste om vores måde at kommunikere med hinanden og andre på. Hvor er jeg glad for, at vi har fået taget fat på dette nu
Agnete
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Christiane har ved flere lejligheder været levende case på mine lederuddannelseshold. Hun har en evne til at bruge sig selv som eksempel, så hendes fortællinger bliver vedkommende og relevante. Hendes ærlighed går hånd i hånd med skarpe refleksioner.
Jeg har (for hvem kan få nok af Christiane?) haft arrangeret en foredragsaften for en større gruppe kvinder med Christiane, hvor hun fik igangsat en levende debat om parforhold og kvindelighed.
Jeg er imponeret over, hvordan hun formår at tilrettelægge stof og niveau til målgruppen, og ikke mindst til at dreje på knapperne i nuet, så indhold og form bliver – nærmest intuitivt – justeret i nuet til de deltagende.
Jeg har efterhånden haft en del samtaler med Christiane.
Og når emnet drejer ind på de mere eksistentielle emner, så imponerer Christiane mig ved at holde fokus og sætte fut på erkendelserne ved at inddrage teoretiske begreber. De tungeste begreber og livsbegivenheder kan hun håndtere med en lethed og styrke. Samtalerne med Christiane foregår altid i et flyvende tempo og følelsen af at flyve holder. Længe efter.
Det er med dyb tiltro til, at Christiane betyder en mærkbar og givende forskel til alle de sammenhænge, hun indgår i, at jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.
Karina, 43 år
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Det jeg har fået mest ud af har været at se på alt det gode min mand og jeg har og fokusere på det. På at være opmærksom på alt den kærlighed jeg faktisk får. 
Derudover at få nydelse tilbage i kærlighedslivet.

Jeg har fået det vigtige med fra kurset, at jeg skal være tydeligere med, hvilke behov jeg har. At det er min opgave. At det jeg ønsker at ha’ i mit liv (f.eks nærhed) kræver en investering fra mig selv.
Jeg kigger på skygger, læser Debbie Ford, og er åben for de små nye vinkler at anskue kærligheden/seksualiteten fra. Først og fremmest har jeg givet ansvar tilbage til mine kære istedet for at fixe. Tak for vinklerne, Christiane.
Sille
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Tak for et rigtig godt kursus.  Christiane Meulengracht. 
Jeg synes det er befriende at tænke på, at jeg har ansvaret for min egen lykke. Det har jeg klart taget til mig.

At jeg selv skal sørge for at opfylde mine behov og stå ved det jeg har brug for. Fremfor at min familie skal være tankelæsere. 
Samtidig øver jeg mig i at vise min sårbarhed.

Det har jeg ikke været god til og klart at der ikke bliver et helt” jeg” uden. 
Jeg synes også at den del del hvor du talte om, hvorfor man møder sin modsætning er interessant. Og at det er de sider der kan irritere en lidt, som man selv kan øve sig i at gøre mere af. 

Jeg er generelt blevet mere rummelig over for min mand og den måde han er på, fremfor at vil lave ham om, så øver mig istedet på at være taknemmelig og sige det højt til både ham og mine børn.
Tak for de mange gode værktøjer
Signe
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Christiane, du er genial…
vi talt om anerkendelse med henvisning til dit indlæg så sent som imorges
Det var en supergod dag, hvor Christiane faciliterede på en nem og meget jordnær måde, så alle kunne være med og følte sig i øjenhøjde.
Der er ingen tvivl om at vi har fået et værdifuldt redskab som alle kan bruge og som har givet større indbyrdes forståelse og dermed bedre samarbejde.
Som leder har jeg fået større indblik i at knække motivationskoden for den enkelte medarbejder. Tak for det.”
Anette Kirkeby
Afdelingsdirektør Jyske Bank
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Tak for et super godt foredrag.! Fik virkelig set tingene fra en helt anden side og helt sikkert noget man kan bruge fremover.
Christina, 33 år
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Tak for en fantastisk, hyggelig, inspirerede og meget berigende aften! Gik hjem med en masse ny viden som jeg virkelig kan bruge til noget.
Anne, 45 år
Scroll to Top