Mentorforløb for selvstændige /iværksættere - lær at prime dine følelser og tanker til succes

Spræng rammerne med Vilje

Du kan nu ansøge om en plads på det unikke mentorforløb til iværksættere og selvstændige:

Spræng rammerne – med vilje

 • Lås op for modet til at turde stile højt og gå efter din drøm!
 • Få markant flere kunder i din selvstændige / iværksætter virksomhed og tag din indtjening til nye højder
 • Lær at elske personligt salg – fordi du føler dig selvsikker og tryg i det. Du får metoden “Verdens nemmeste genvej til frygtløst salg”
 • Overvind frygt og usikkerhed, gør modgang til medgang og fejl til profit
 • Lær at træffe endnu bedre beslutninger for virksomheden og dig selv – med hovedet og hjertet
 • Skab balance og bliv mere effektiv: indre ro, autencitet og fokus (slut med overspringshandlinger)
 • Indfri dine målsætninger hurtigere – opnå resultater der langt overgår tidligere
 • Lær at programmere dit sind til succes og indfri dine ypperste drømme og ønsker
 • Uden at brænde ud
 • Kun 12 eksklusive pladser på hvert hold.

Hver enkelt modul i dette mentorforløb specielt til selvstændige og iværksættere er nøje designet til, at du lærer at skalere dine resultater og mærke glæden ved din passion. En verdensklasse træning i at prime dit sind til succes – i harmoni med din personlighed.

Jeg startede min første virksomhed i 2005 og i 2007 gik jeg fuldtids selvstændig. Jeg har 2 sorte bælter: ét i succes og ét i fiasko. Derfor kender jeg til smertepunkterne: følelse af utilstrækkelighed, fiasko, mangel på tid, følelsen af usikkerhed og tvivl, ensomhed og pres på at skabe en forretning, der giver overskud. Jeg ved også, hvad du ønsker: at føle dig som en succes, at få anerkendelse, økonomisk frihed og have ro i maven. Hvem vil ikke have det næste gennembrud og løfte virksomheden til næste niveau?

Som selvstændig / iværksætter kan di lære at prime dit sind til succes og overgå dine vildeste fantasier om hvad de er muligt

Dørene lukker om:

DAGE
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Måske har du allerede prøvet at tage skridt hen imod din drøm, men det føles, som om du ikke kommer videre. Du føler dig sandsynligvis usikker og tvivler på dig selv.

Du er god til at kritisere dig selv og mangler selvtillid. Du ved, at du er nødt til at træffe nogle valg, men du tøver.

Du skal ikke føle dig som en fiasko.

Den rigtige årsag skal findes i det, der hedder din neurokodning.

Det er ikke din skyld – det er blot dens opgave at beskytte dig, men nogle gange er den lidt for dygtig og fastholder dig i comfortzonen.

Det bliver altså en form for velmenende, ubevidst selvsabotage, der holder dig tilbage fra at SHINE.

Jeg vil lære dig hvordan du kan slippe af med frygt, mental begrænsning og i stedet skabe det liv og den forretning, der giver dig det liv og den økonomiske frihed du drømmer om.

Og ikke nok med det – du lærer alle aspekter af hvordan du kan skabe nye neurokodninger, der får dig til at sprænge rammerne igen og igen.

8 intensive uger med fokus på at lære dig hvordan du programmerer dit sind til at forløse dit potentiale og indfri dine mål og drømme.  

Er du parat til at opdage, hvordan du kan få tid og overskud i fremtiden i din iværksætter-business?

Så kan du blive en af de 12, der får plads på dette ekslusive forløb. Find ansøgningsformularen nedenfor.

Programmér dit sind til succes

Hemmeligheden bag at optræne mental styrke og sundhed så du lykkes uden at brænde ud, er der ingen skole, der lærer dig.
Vi lærer derimod at knokle.
Men der findes et evidensbaseret system, som bl.a. succesfulde iværksættere og professionelle atleter bruger, som handler om at anvende de mentale styrker som du allerede har på en mere intelligent måde, der skaber forvandling.
Det betyder, at de dagligt træffer valg, der undrstøtter deres mål og drømme, og prioriterer deres tid bevidst så de hver dag føler, at de lever fuldt ud.
Denne metode lærer du, så du kan kopiere disse kraftfulde vinderstrategier og samtidig skabe mere tid og overskud.
 

Sæt din vision, dit mål og commit dig

Men det er ikke ikke ligegyldigt hvordan.  

Det, at du mestrer den rette (og af kun få brugte) metode at sætte din målsætning på er KEY. 
Én grundlæggende årsag til iværksætter succes er vedholdenhed. Det kræver motivation og dedikation. Det vedligeholder ikke sig selv. Men når du har lært Mod til succes med vilje metoden, føles det sådan.

Se nye potentialer i dig selv

Din perception former dit liv. Du lærer hvordan du – alene ved at integrere én ny vane  – kan forandre dine omstændigheder og åbne for flere muligheder og større salg.

Som selvstændig og iværksætter skal du præstere ofte på samme måde som professionelle atleter. Derfor lærer jeg dig hvordan du “hacker din hjerne”til mere mod og evnen til at opdyrke mental styrke under pres med moderne sportspsykologiske metoder, der tager udgangspunkt både styrke og mental sundhed. For du skal jo ikke brænde ud.

Eliminér skjulte hæmmende overbevisninger

Du får hemmeligheden bag alle succesrige mennesker og high performance teams. At opdage det, der fra dit ubevidste sind kan bremse sig.
Alle går rundt med en bevidst og ubevidst identitet.

Hvis du endnu ikke får præcis de resultater du ønsker dig, kan du være vis på, at det handler om dine ubevidste overbevisninger og dit sinds misforståede ønske om at beskytte dig.

Mit speciale er at hjælpe iværksættere, topatleter og ledere med at overvinde sig selv mentalt ved at forstå sig selv og andre på et dybere plan og leve et liv hvor de hver dag er til stede i og med vilje skaber deres eget succesrige liv.

Kan man lære at elske kritik?

Svaret er ja!
Lær at opdage potentialet og mulighederne i det, der før skabte frustration og irritation.

Du lærer hvordan du tackler kritik, fejl og frygten for andres negativitet på en måde, der styrker dig og gør dig endnu skarpere på at drive din forretning.

Få dit salg til at overgå alle tidligere resultater

Kan man lære at elske SALG? Svaret er ja!
Du kan endda lære at GLÆDE dig til at lave salgsaktiviteter. Også selvom du i dag føler at det er svært “at sælge dig selv”. Efter Mentorforløbet vil du have lagt ordet “svært” bag dig.
Jeg har aldrig selv set mig selv som en sælgertype men da jeg opdagede denne enkle metode, gik jeg fra at udsætte salgs-prægede opgaver til nye, hidtil usete højder for salget.

Jeg lærer dig en banebrydende ny måde at anskue salg og mulige afslag på, så du oplever at have have succes med salg. Faktisk så meget at du ikke kan vente med din næste salgsfremmende aktivitet!

Stil de rette spørgsmål

Dygtige mennesker stiller de rette spørgsmål. Det betyder, at de træffer gode beslutninger og prioriterer deres tid i overensstemmelse med deres værdier og målsætninger.
Lær, hvordan du stiller de spørgsmål, der accellererer din vækst og din handlekraft. Resultaterne vil hurtigt manifestere sig derefter.


sådan programmerer du sit sind til succes som selvstændig eller iværksætter

Forløbet består af følgende:

 • 8 ugers undervisningsforløb personligt med Christiane Meulengracht, der har 18 års hands-on erfaring som iværksætter og coach
 • Konkrete metoder og værktøjer der lærer dig at låse op for dit mod, dit potentiale og ustoppelighed
 • Fokus på mental styrke og sundhed. Så du kan skabe din drømmevirksomhed uden at brænde ud
 • Personlig onboardingsamtale med Christiane Meulengracht, der sikrer dit maksimale udbytte og momentum af forløbet
 • Udarbejdelse af Personlig Succes Formula
 • Dybdegående undervisning i personligt salg, så du kan fjerne din indre modstand og usikkerhed og NYDE salgsprocessen
 • Netværk og sparring med andre ambitiøse selvstædige
 • Fælles fortroligt online forum
 • Online live Q&A sessioner med Christiane Meulengracht i gennem hele forløbet
 • Ud over dette følger også favorable bonusser, bl.a. :
 • Opskriften på vane-hacking der sætter turbo på dine egne præstationer
 • Tankemestrings-formlen, der skaber indre ro i sind og krop og sikrer at du træffer de bedste beslutninger

Din erfarne underviser – Christiane Meulengracht

Christiane Meulengracht mentorforløb for selvstændige, iværksættere og ledere

Tro mig, jeg ved, hvor frustrerende det kan være at have masser af ideer, men ikke vide, hvordan man skal få tid til at eksekvere dem. Eller føle sig overvældet af online kurser, der kun øger følelsen af, at man ikke gør nok eller gør det rigtige.

Jeg ved også, at du ønsker at hjælpe andre, og måske er det eneste du mangler, den rigtige til at støtte dig for at slutte med at tvivle på dig selv og i stedet blive stærk i dit mod, din handlekraft og energi.

Mit navn er Christiane Meulengracht, og jeg er en selv serieiværksætter, coach og terapeut og har mere end 20 års erfaring i at hjælpe andre med at fjerne deres dybeste indre frygt, begrænsende overbevisninger og selvsaboterende adfærd. Jeg har hjulpet mere end 20.000 mennesker med at opnå højere livsglæde, større indre ro og øget performance.

Og så har jeg iøvrigt selv lavet alle fejlene i bogen i min tid som selvstændig. Men det er kun godt, for så kan du nyde godt af min dyrtkøbte erfaring til at skalere din forretning, din økonomiske frihed og glæden i dit liv.

Min dybe resarch i menneskelig adfærd kommer dig til gode når du opdager, hvordan det at integrere de rette neurostrategier med en målrettet indsats giver dig mere indre ro, mod og eftertænksomhed.

Samtidig vil du også opleve at du træffer bedre, mere kraftfulde beslutninger, styrker dine relationer og kommunikation og mærker glæden ved øget salg og succes.

“Mod til succes med Vilje” mentorforløb er specielt designet til iværksættere og selvstændige som dig, der ønsker at overvinde ubevidst selvsabotage og løfte din virksomhed, indtjening og livsglæde til det niveau, du altid har drømt om.

Christiane Meulengrachts CV i uddrag

 • Mentaltræner, Specialistcoach og -Terapeut med fokus på neuro-optimering i ledelse og præstationer
 • Foredragsholder i bl.a. konfliktløsning, arbejdsglæde og kommunikation
 • Certificeret Inner Game Facilitator og Coach ved Tim Gallwey, Inner Game Institute
 • Certificeret Konfliktmægler og Stresscoach
 • Uddannet parterapeut, familieterapeut, speciale i neuroaffektiv psykoterapi
 • Professionel baggrund som HR Business Partner i Coloplast A/S
 • Selvstændig erhvervsdrivende og leder siden 2007
 • Enneagram Master Practitioner, specialist i skyggearbejde
 • Certificeret Life- og Businesscoach siden 2006

Følg din passion. Gør den til en succes – med vilje. Start i dag med at skabe (større) økonomisk frihed.

Få svar på dine spørgsmål:

Forløbet indeholder:

 • Udarbejdelse af Personlig Succes Formular (værdi 2.500,-)
 • 8 intensive online moduler med systemet, der overvinder ubevidst selvsabotage og løfte din virksomhed, indtjening og livsglæde til det niveau, du altid har drømt om.(værdi 50.000,- )
 • Inklusiv det banebrydende system, der fjerner din usikkerhed og udsættertrang og gør dig helt ustoppelig! (værdi 10.000,-)
 • LIVE online Q&A sessioner incl. opfølgende undervisning med Christiane Meulengracht (Værdi 16.000,-)
 • Fælles fortroligt online forum (Værdi 4.000,-)
 • Netværk & sparring med andre ambitiøse selvstændige (værdi uendelig: du får hvad du giver)
 • PLUS: bonusserne: Vanehacking Blueprint & Tankemestringsformularen, der er dine daglige assistenter i at tage action, selv når du er usikker eller har lyst til at springe over. (Værdi: 5.000,-)

I alt værdi for 87.500,00 DKK (plus moms)

Din investering er hverken 87.500,00, eller 57.000,00, derimod kun 4 x 9.997,-

Næste hold starter 1. september – 12 eksklusive pladser

Alle priser exclusiv moms.

DAGE
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

SKAL VI FINDE UD AF, OM VI ER ET GODT MATCH?

Jeg arbejder kun med selvstændige der er coachable. Succesen starter ved, at vi er et godt match. Lad os afklare det. Book en 30 minutters uforpligtende sparring.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top