Ensterprise mindset, nedbryd silotænkning, agilitet. Få hjælp til at at gøre ledelsen mere agil. Erhvervscoaching, executive coaching

Fantastisk! Nu er det tid til DIT gennembrud.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at vokse personligt og professionelt med mod til succes med vilje.

Tjek din mailboks – der ligger allerede nu første vigtige miniøvelse du kan lave for at komme tættere på dit næste gennembrud.

Mit mål er at hjælpe dig med at øge din omsætning betydeligt ved at give dig modet til at overvinde frygten for at fejle. Jeg vil vise dig, hvordan du kan se nye muligheder og få et nyt syn på både dig selv og dine kunder, så du kan sprænge rammerne i din virksomhed – uden at brænde ud!

Klar til mod til succes?

Her får du eksklusivt optagelsen af et foredrag, jeg holdt for et netværk af kvindelige iværksættere om Mod til Succes – men Vilje:

SKAL VI TALE OM, HVORDAN DU UDNYTTER DIT POTENTIALE?

Siden du er her, er du sikkert en ambitiøs soloselvstændig / iværksætter, der drømmer om at løfte din virksomhed en liga op. Det er mit speciale – at hjælpe dig med at fjerne indre skjulte begrænsinger, der kan stå i vejen for din drøm og succes. Book en personlig samtale og lad os afklare hvordan jeg kan hjælpe dig med at sprænge rammerne til dit næste gennembrud!

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top