Erhvervscoach, konflikthåndtering på arbejdspladsen Christiane Meulengracht

Transformation, Erhvervscoaching & Hypnoterapi

Executive Coaching og Mentaltræning

Du kan vælge ledercoaching, karrierecoaching, mentaltræning og hypnoterapi sessioner eller du kan vælge et transformerende forløb, skræddersyet til dig, dine værdier, succeskriterier og med fokus på at udvikle dine talenter og potentialer i dit lederskab. Alle priser er excl. moms.

Coachingforløb skræddersyet til din virksomhed:

Jeg lever af tilfredse kunder, der oplever en markant forskel i deres evne til at opnå resultater, til at skabe succes og til dyb indre ro.

Det gør jeg gennem unikke transformerende coaching metoder solidt funderet i moderne neurovidenskab.

Med mere end 20 års erfaring med ledelse, konflikthåndtering og at hjælpe andre til at få det bedste frem i sig selv på en autentisk, energigivende og menneskeklog metode.

Jeg tror på at du som leder har en større impact på dine omgivelser end du selv ved. Når du løfter din bevidsthed og selvindsigt vil du opdage i hvor stor grad du kan tage styring over dine tanker, dine følelser og din adfærd så du bringer dig selv en liga op.

De fleste tror at det handler om at lære nyt. Det du vil opdage er, jeg derimod får dig til aflære gamle mønstre og overbevisninger som er blevet til benspænd for din succes.

Og lærer dig at bruge det, du allerede kan på en ny og indsigtfuld måde, så du bliver en karismatisk, personlig og nærværende leder, der får det bedste frem i dig selv og dit team.

Kort sagt at shine. At være bedst med vilje.

Det betyder, at du kan stå i spidsen for at udvikle andre til at shine og en kultur der bl.a.:

  • Fremmer personlig ansvarsfølelse i dine medarbejdere og dermed bedre samarbejde og resultater
  • Anerkender fejl og gør dem til reelle læringsmuligheder – skaber en stærk læringsorganisation
  • Bruger konflikter empatisk og konstruktivt til øget trivsel

*Alle priser er excl. moms. Forløb: Opstart min. 3 mdr for at sikre momentum. Coaching foregår hverdage 9-17. Evt. team workshops mv ikke incl. Faktureres månedligt forud. Pause/afslutning: løbn. md + 3 mdr.

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top