Sådan kommer du i mål med stressfri ledelse og psykologisk tryghed mens du er autentisk, tydelig og vellidt uden at brænde ud.

Vil du have succes som leder?

Efter du har læst denne e-bog vil du være i stand at:

  • Forstå nøglen til autentisk ledelse: Lær de praktiske trin til at udvikle en autentisk ledelsesstil, der bygger bro mellem dit personlige jeg og dit professionelle jeg – uden at gå på kompromis med nogen af delene
  • Arbejde stressfrit: Oplev beviste metoder til at tackle stress, ikke kun for dig men også for dit team. Få stress under kontrol, inden det får kontrol over dig.
  • Guide til psykologisk tryghed: Skab et miljø, hvor dit team tør tage chancer og tale frit. Lær de subtile ledelsesstrategier, der styrker tilliden og åbenheden på arbejdspladsen. Hvor alle føler sig værdsat, og hvor kreativitet og innovation blomstrer.
  • Konflikthåndtering: Få effektive værktøjer til at løse interne konflikter inden de eskalerer, og hvordan du som leder kan være katalysator for positive løsninger.
  • Forøge dit teams trivsel: Vær rollemodellen, der reducerer sygefravær, øger produktiviteten og generelt løfter teamets arbejdsglæde.
  • Skabe din livsbalance: Find den svære balance mellem jobbet og privatlivet. Konkrete skridt til hvordan du kan være en succesfuld leder uden at brænde ud eller forsømme hjemmefronten.
  • Selvledelse: Opdag hvordan du kan forblive tro mod dig selv, også under pres. Autenticitet og succes som leder går hånd i hånd. Sådan får du en ledelsesstil, der ikke kun får dig til at excellere som leder, men også som et helt menneske.
succes som leder med vilje - guide til stressfri ledelse og psykologisk tryghed.

Hvis jeg fortæller dig, at du kan blive en ekstraordinær leder, der mestrer at skabe psykologisk tryghed, resultater og trivsel bare ved at forstå, hvorfor vi mennesker handler som vi gør, vil du så ikke gerne vide hvordan?

Jeg kan lære dig, hvordan du skaber succes som leder ved at optræne din mentale styrke og sundhed, så du kan  skabe trivsel og ekstraordinære resultater for dig selv og dit team – med vilje.

Bogen Succes som leder med vilje indeholder:

Teori

Forstå til fulde hvorfor lederskab med vilje skaber psykologisk tryghed. Du får indføring i en metode der bygger på neuro-affektiv forskning, moderne sportspsykologi og Christianes omfangsrige hands-on erfaring og research gennem de sidste 10 år.

Coachende refleksionsøvelser

Hele vejen i gennem bogen inviterer jeg dig til at se din rolle som leder i et nyt lys. I bogens anden del får du 3 konkrete og dybt transformative neuro-strategier, som kan forandre dit liv på rekordtid. 

Live cases

Oplev hvordan andre har brugt Bedst med Vilje metoden til at opnå succes i deres lederskab og skabe større trivsel, arbejdsglæde og performance – med vilje.

Gennembrud

Lær, hvordan du tager action på den viden, du allerede besidder og overkommer de overbevisninger, som holder dig tilbage.

Hvem er Christiane Meulengracht?

Christiane Meulengracht, leadership performance coach, facilitator og foredragsholder, mentaltræner

Som Leadership Performance Coach og specialist i NeuroForandringTM træner jeg professionelle atleter, topledere og selvstændige i at optimere deres mindset og potentiale for at opnå det ypperste i livsglæde, harmoni og følelsen af succes.

I mere end 20 år har jeg arbejdet med ledelse, parterapi og coaching, og derigennem har jeg opbygget en tilgang til mødet mellem mennesker, der giver resultater på såvel det private som professionelle plan.

Den tilgang er baseret på et simpelt faktum: Enhver modgang, konflikt og vanskelighed indeholder kimen til en tilsvarende potentiale, personlig vækst og succes.


Desværre bruger vi meget energi på at undgå konflikter og risikerer samtidig at snyde os selv for ekstraordinære resultater og succes. Alene fordi vi ikke har lært at håndtere de svære og konfliktfyldte situationer i vores liv fra det rette perspektiv.

Forløsningen og belønningen kommer når du opdager, hvordan det at integrere de rette neurostrategier med en målrettet indsats giver dig mere indre ro, mod og eftertænksomhed.

Som igen afføder at du tager bedre, mere kraftfulde beslutninger, styrker dine relationer og kommunikation og mærker glæden ved din succes.

Jeg tror på, at som leder må du gå foran i udvikling og trivsel. Du kan ganske enkelt ikke skabe psykologisk tryghed for andre, hvis du selv er ude af balance. Når vi oplever mere succes, mere glæde og positiv energi i vores liv, bliver livet endnu mere værd at glæde sig over, og det smitter – på arbejdspladsen og i privatlivet.

Kunsten er at anvende de rette neurostrategier.

Måske kender du også Christiane fra:

Christiane Meulengracht kendt fra medierne.
Referencer CM

🏆 Men tag ikke mit ord for det – her er hvad andre siger:

En uundværlig guide!
Succes som Leder med Vilje er som en komplet værktøjskasse for ledere, der vil mere end bare at ‘klare sig’. Et must-read!

Christina Hansen, HR direktør

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogen, alle ledere burde læse.
Denne bog er en manual til moderne ledelse. Hvis du er leder, og du ikke har læst denne bog, er du bagud!

Peter Kristensen, Business Development Manager

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Et vendepunkt i min ledelsesstil”
“Denne bog hjalp mig med at forstå værdien af psykologisk tryghed i teamdynamik. En ægte game-changer.”

Martin Larsen, Teamleder

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De fleste ledelsesbøger har gode teorier, men denne bog bringer det til det næste niveau med dens brugbare værktøjer. Det er den mest praktiske bog, jeg har læst i år.

Maria Schmidt, Salgsdirektør

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfekt balance mellem teori og praksis. Jeg elsker, hvordan bogen kombinerer videnskabelige indsigter med jordnære metoder. Det er ledelsesudvikling på steroider!

Louise Mikkelsen, CEO

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forandringen er utrolig.
Siden jeg har implementeret bogens råd, har jeg ikke blot set en forandring i mig selv, men i hele teamets energi og produktivitet.

Anders Pedersen, Direktør i Start-up

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

succes som leder med vilje - ledelse 
 en liga op. psykologisk tryghed

©Bedst med Vilje v/ Christiane Meulengracht 2023

Scroll to Top