Christiane Meulengracht

Få endnu bedre resultater

Det er ganske enkelt. Mennesker, der gang på gang overgår deres egne forventninger og præstationer og skaber bedre og bedre resultater, bruger deres tanker og følelser på en særlig måde.

De har integreret succesfulde neuro-strategier.

På kun 60 minutter vil jeg vise dig hvordan du også kan få det. Det betyder, at du lærer hvordan du kan skabe endnu bedre resultater, løfte din karriere og din ledelse til næste niveau – og mærke følelsen af (endnu mere) succes. Det eneste, du skal bruge, har du allerede: din hjerne.

Få adgang med det samme HER:

Navn:
E-mail:

Glæd dig til at opdage:

  • 3 succes neurostrategier til mental styrke, bryde dine egne grænser for hvad du troede var muligt og at leve livet med vilje
  • Årsagen til at nogle mennesker lykkes og andre ikke gør
  • Hvorfor du skal elske de vanskeligheder du møder
  • Hvorfor dine resultater, dine succeser (eller mangel på samme) og din måde at håndtere svære frustrerende situationer i dit liv i højere grad handler om hvordan du tænker og handler end hvad du tænker og handler på
  • Hvordan du kan vende tilbageslag og frustrationer til endnu bedre præstationer alene ved at gøre én enkelt ting.

Hvis du er en ambitiøst og dedikeret menneske, vil du blive særligt glad for at se med.

  • Du har et personligt eller karrieremæssigt mål som du vil accelerere at indfri
  • Du føler at du “kæmper” med noget i dit liv, som du nu er klar til at tage livtag med – det ambitiøse mål, næste trin i din karriere, performance i dit team eller fx. mental sundhed.
  • Du er nysgerrig på, hvordan du skaber ultimativ succes i alle dele af dit liv og løfter din bevidsthed til et højere niveau der giver dig adgang til alle dine ubevidste styrker og ressourcer
  • Og selvfølgelig får du mulighed for at opdage mere og få en samtale med mig om hvordan jeg kan hjælpe dig til ekstraordinære resultater og overgå dine egne forestilinger om, hvad der er dig muligt.

Navn:
E-mail:

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top