Køb bogen Kærlighed med Vilje

bogen kærlighed med vilje af Coach og parterapeut Christiane Meulengracht

Én af anmeldelserne af bogen Kærlighed med Vilje lyder:

“Intelligent, befriende og provokerende Det er første gang, jeg har læst en bog fra en parterapeuts hånd, der inddrager videnskaben på området. Teorier krydret med historier fra forfatterens praksis og modig deling af hendes egen historie – hvor det er relevant – gør, at bogen skiller sig positivt ud fra mængden. “Kærlighed med Vilje” er provokerende forstået på den måde, at man aktiveres til at tage handling på eget (kærligheds)liv igennem øvelser og forståelse af de af og til komplicerede mekanismer der gør, at man spænder ben for sig selv. Jeg er især begejstret for kapitlet om kontrol, om end det netop provokerede min indre kontrolfreak. Provokationen virkede dog efter hensigten; jeg gjorde noget ved sagen. Christiane Meulengracht kan skrive, så man ikke bare tror på, at man kan; man VIL kunne, og hendes kyndige råd hjælper en til at lykkes.”

Rigtig god fornøjelse!

Du kan købe bogen Kærlighed med Vilje – sådan fornyer du nærværet, lysten og intimiteten på Saxo (og læse uddrag) eller direkte hos Christiane Meulengracht og få den personligt signeret.

Mere om bogen Kærlighed Vilje:

Kærlighed med vilje er er en kraftfuld og personlig bog. Den er skrevet til alle, som længes efter bedre kommunikation, mere forståelse og mere nærvær i deres nuværende eller kommende parforhold. De fleste har oplevet at føle sig svigtet og længes efter at blive set, hørt og rummet af sin partner. Utrolig mange parforhold er ramt på samhørigheden, intimiteten og lysten. Mange føler sig både alene og ufri.

Gennem sin egen dybt personlige historie – og krydret med cases fra hendes private praksis – guider Christiane Meulengracht dig igennem, hvordan du kan opnå en helt ny form for nærvær og intimitet med afsæt i dig selv.

I Kærlighed med vilje møder du øvelser og coachende spørgsmål, som hjælper dig med at åbne for din bevidsthed, giver dig mod til at tage det fulde ansvar for dit kærlighedsliv og aktivere din skaberkraft, så du kommer i kontakt med dit mod og sårbarhed og

bliver i stand til at opleve intens kærlighed. Hver dag.

Med små bevidste skridt kan du styrke kærligheden frem for at gøre det, som de fleste gør dagligt – nemlig svække den.

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
MasterclassFå et helt nyt syn på dine egne mentale styrker.

Hent Masterclass, der lærer dig at bruge trategisk mentaltræning i din ledelse og dine ambitioner til at skabe endnu bedre resultater.

Når du henter masterclassen, tilmelder du sig samtidig nyhedsbrevet. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud.
Læs min cookie- og privatlivspolitik her.
Masterclass

Se masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret mine betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs mine cookie- og privatlivspolitik her.
Scroll to Top