Sådan ville jeg gøre, hvis jeg skulle tjene min første milion igen.

Jeg har indspillet en kort video til dig med hvad 17 års erfaring har lært mig om at tjene en million – klik på knappen og få den tilsendt direkte i din mailboks.

Min approach er anderledes. Hvorfor? Fordi:

  • Hvis mere viden var løsningen på at tjene en million og føle at du har mere styr på din tid, så havde du ingen problemer.
  • Årsagen til, at mennesker kæmper med at lykkes, har intet med deres forretningsstrategi at gøre.
  • Min mission er at hjælpe andre med at indfri deres drømme og målsætninger om større indtjening, flow og frihed dobbelt så hurtigt (eller hurtigere) end uden min hjælp. 
  • Hvorfor køre Puch Maxi, når du kan køre Lamborghini? (klik på knappen og opdag, hvad det har med en million at gøre).

Christiane Meulengracht

Du kender mig måske fra:

Christiane Meulengracht kendt fra medierne
Referencer CM

Hvem er Christiane Meulengracht?

Mit navn er Christiane Meulengracht, og jeg er Leadership Performance Coach og Mentaltræner med mere end 16 års erfaring i at hjælpe mennesker med at fjerne deres dybeste indre frygt, begrænsende overbevisninger og selvsaboterende adfærd, der bremser deres succes.

Som selvstændig har jeg 2 sorte bælter: ét i at fejle og ét i at skabe succes. 

Siden 2005 har jeg etableret 3 succesfulde virksomheder, jeg har solgt og købt virksomheder og i dag hjælper jeg ambitiøse ledere, iværksættere og professionelle atleter med at præstere så de lever det liv, de drømmer om – uden at brænde ud. Jeg hjælper dem kort sagt til at lykkes.

Mit mål er at hjælpe dig med at øge din omsætning betydeligt ved at give dig modet til at overvinde frygten for at fejle på et dybere plan. Jeg vil vise dig, hvordan du kan se nye muligheder med et nyt syn på både dig selv og dine kunder, så du kan sprænge rammerne i din virksomhed og skabe den succes, du drømmer om at nå.

Du træner din evne til at lykkes hver dag  – spørgsmålet er blot: træder du på bremsen eller speederen? 

© Christiane Meulengracht / Bedstmedvilje.dk 2024

Scroll to Top