Mentaltræning

Derfor er mentaltræning svaret, der giver dig bedre resultater.

Du er til enhver tid styret af din hjerne.

Helt kort består den af 3 nervesystemer:

1. Det autonome nervesystem (reptilhjernen, hvis eneste opgave er at holde artens bestand i live, d.v.s. holde dig i live og sikre at du forplanter dig. Her er frygt og tryghed en styrende parameter og det er også her stress reaktioner udløses).


2. Det limbiske nervesystem. Det her er pattedyrhjernen, hvor følelser & fællesskab styres. Din måde at indgå i samarbejder.

3. Prefrontal Cortex. Din tænkende, reflekterende og analyserende hjerne. Den del af din hjerne som tænker de tanker som du er bevidst om. Her ligger bl.a. din forestillingsevne, der kan skabe fremtidsscenarier og analysere fortiden.

Hjerne mentaltræning

Din hjerne er din supercomputer

Det er kun #3, altså prefrontal cortex, der udgør vores bevidste sind.

Vores to mere oprindelige nervesystemer arbejder UNDER bevidsthedsniveau.

Når alt kommer til alt, er det dem der styrer os.

Uanset hvor velreflekterende, veluddannet, fornuftig og analytisk du er.

Du kan altså have den rigtige viden, som du tror på og kan gentage med dit bevidste sind, men først når dit ubevidste sind accepterer at integrere det som en del af din identitet, vil du lykkes.

Det er derfor vi nogle gange kan føle, at vi løber panden mod en mur eller at der er en eller anden usynlig barriere som vi ikke kan bryde igennem uden at forstå det.

Men der er ingen grund til selvkritik, for det handler ikke om dine evner. Det handler om, at dit ubevidste sind vil have dig til at overleve.

Vores ubevidste sind overtrumfer altid vores bevidste sind – men det er med prefrontal cortex at vi har evnerne til at forklare og rationalisere os til hvorfor vi tog en given beslutning*.

👉 Det er bl.a. derfor at en golfspiller kan vide og tale om alt det rigtige at gøre – han kan sågar mestre det på træningsanlægget, men når han står på banen, slår det måske alligevel fejl.

👉 Det er årsagen til, at du kan have hensigt at være rolig i situationer, som før har sat dit sind i kog eller gjort dig urolig, men uanset hvor meget du kan se at det vil gavne dig, lykkes det sjældent. Det er som følelserne tager over og du mister kontrollen over dig selv.

👉 Eller at du havde sat dig et mål om at tabe dig (for du har jo den viden der skal til), men alligevel lader du dig friste eller fortsætter med de samme gamle madvaner og træningsvaner (eller mangel på samme), som bragte dig i situationen, hvor du ønsker at tabe dig.

Du mangler hverken viden eller motivation eller disciplin. Du er menneske. Du mangler at få dit ubevidste sind med.

Derfor er arbejdet med det ubevidste nøglen til bedre resultater, mere ro – og mental sundhed. Kort sagt vejen til succes.

Belønning eller beskyttelse

Dit ubevidste sind er altid interesseret i enten at belønne dig gennem udløsning af dopamin, serotonin og endorfiner, ELLER at beskytte dig for et opfattet fare.

Desværre lever reptilhjernen op til sit navn: den reagerer oldnordisk!

Så den kan have svært ved at skelne mellem det som reelt er ufarligt og livsfare.

Den har nemlig en primær opgave: at holde dig tryg og sikker. Det er bl.a. derfor vi udvikler vaner: det er så velkendt, at hjernen ikke behøver at bruge energi men kan bruge energien på det, der er farligt i stedet.

Selv depression og stress-signaler er beskyttelse.

Din ubevidste identitet bestemmer

Relativt tidligt i vores liv udvikler vi en identitet.

Noget af den er du måske bevidst om og kan sige “jeg er sådan en der….[indsæt selv noget, der passer på dig], eller “jeg kan ikke….”, mens andre dele af dit sinds opfattede identitet er du ikke bevidst om.

Det kan være frygten for succes eller at overstråle andre. Frygten for at træde uden for identiteten. Igen beskyttelse – uanset om det saboterer dit nuværende liv og ønsker.

Vi har således en neurokodning om hvem vi er og hvad vi “kan”. Desværre er den oftest forældet og baseret på tidligere erfaringer.

I virkeligheden er vores evner og kompetencer LANGT større end de fleste af os går rundt og tror.

Det handler om hvordan vi spiller vores indre mentale spil. Med eller mod os selv?

Åben dit potentiale med mentaltræning

Jeg hjælper dig med at åbne for dit potentiale og vinde dit indre mentale spil med målrettet og struktureret NeuroForandring™. Og de metoder jeg bruger er udviklet til at skabe resultater, så du kan leve netop det liv, som du vil se tilbage på med glæde og smil.

Du mentaltræner hver dag.

Spørgsmålet er bare: træner du det rette?

Når du arbejder med mig, arbejder vi målrettet og effektivt.

Med bevidst, fokuseret opmærksomhed som giver DIG de bedste resultater (og det er ofte en anden type fokus end du har været vant til).

Vi kan supplere med højeffektiv hypnoterapi, som er et banebrydende når det gælder at fjerne usete indre barrierer, der forhindrer dig i at vinde.

Det er en metode som begejstrer mig dybt – ganske enkelt fordi det er virkningsfuldt, hurtigt (1 session kan være nok) og arbejder målrettet på det, DU vil.

Så dit bevidste og dit ubevidste sind arbejder i samme retning FOR dig, fremfor at arbejde modsatrettet (hvilket næsten altid er det der sker, når vi ikke formår at komme i mål med det vi vil).

Jeg hjælper dig med at skabe en mentaltræning der gør dig bedre. Så du spiller bedre, leder bedre, er endnu bedre til at indgå stærke og kærlige relationer, styrke din krop og dit sind.

Mit spørgsmål til dig er blot: Hvor meget mere succes vil du have?

Ring til mig på 61 700 777 eller mail til: christiane@bedstmedvilje.dk

🏆 Jeg hjælper dig, der vil øge dine præstationer i konkurrencer.

🏆 Jeg hjælper dig med at spille dit indre mentale spil til det ypperste.

🏆 Jeg hjælper dig med at nå dine karrieremål.

🏆Jeg hjælper dig med at fjerne dine indre mentale blokeringer og få (markant) bedre resultater og mærke følelsen af succes.

*Max Planck Instituttet i Tyskland har i undersøgelser vist, at vores ubevidste sind tager beslutninger helt op til 7 sekunder før vi bevidst tager beslutningen.

Her kan du læse mere om mentaltræning og performance

Læs mere om Inner Game Workshop i Danmark.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Hvor i dit liv ønsker du mere succes med vilje og er interesseret i, hvordan du kan bruge banebrydende vinderstrategier og øget bevidsthed, sindsro og livsglæde til at skabe den succesoplevelse?

I dit lederskab?
I dit golfspil?
I din kommunikation?
I dine relationer?
I at håndtere konflikter på jobbet eller i privatlivet, så resultatet bliver ekstraordinært?

Book uforpligtende samtale

Du er velkommen til at tage en uforpligtende samtale med mig om dine personlige neurostrategier, der kan skrue op for succes.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Scroll to Top