Corporate succes

Dine resultater afgøres af din opmærksomhed

Endnu bedre resultater er et resultat af øget opmærksomhed på noget andet end du tror

De fleste ved godt, at for at vokse og udvikle sig personligt, kræver det øget bevidsthed omkring hvem vi er og hvorfor vi gør som vi gør.

Det kræver øget bevidsthed på, hvordan vi tænker, føler og agerer.

Men vidste du at det samme gælder, når du vil vækste din virksomhed og udvikle dine medarbejdere? 

Christiane Meulengracht

I virkeligheden er det ret simpelt. Hvordan kan man stå i spidsen for at skabe vækst – og dermed forandring – i en virksomhed, hvis ikke man selv forandrer den måde man leder virksomheden i væksten – eller krisen, for den sags skyld?

Vil du skabe vækst og udvikling i din virksomhed, er dit næststørste aktiv dine medarbejdere. Dem synes jeg også du skal investere i. Og det bliver ulige nemmere af være en kraftfuld og personlig motivator og facilitaor, når du investerer i dit største aktiv: Din egen ledelse.

Er du typen, der interesserer dig for ledelse, ved du godt, at din ledelse af andre er et direkte resultat af, hvordan du leder dig selv.

For du kan have de dygtigste medarbejdere og et fabelagtigt produkt. Men hvis ikke topledelsen formår at lede virksomheden til dens ypperste potentiale, er det et krimminelt spild af ressourcer.

Det svarer til at have et afsindigt talentfuldt landshold og en elendig landstræner.

Gamle vaner giver ikke nye resultater

Christiane Meulengracht

98% af ledere leder deres afdeling eller virksomhed som den er i dag. De gør det samme med medarbejderne. Leder dem som de er i dag.

Hvad andet kan man gøre? kunne man spørge.

Svaret er: Du ved godt, at hvis vi gentager det det, vi altid har gjort, får vi samme resultater som vi altid har fået. Så kan potentialet og pokalen stå bøjet i neon derude en gang i fremtiden til ingen verdens nytte.

Derfor er det vitalt at flytte opmærksomheden til DIN personlige udvikling. Til at skalere dit vækstpotentiale. Så vil du opdage, at det at lede virksomheden til nye vækstmål er nemmere end du tror fordi du bruger progressiv (selv-)ledelse.

Progressiv ledelse er ledelse, der matcher de resultater, kultur og den organisation som virksomheden stiler efter at være inden for en given fremtid. 

For at kunne det effektivt, må du kende dig selv. Ikke hvordan du opfatter dig selv, men virkelig kende dine følelser, dine tanker og dine impulser, som altsammen påvirker din adfærd og dermed ledelse.

Det er en opmærksom bevidstgørelse af dig selv, dine mønstre og ubevidste mentale strategier.

Hvis du ønsker at skabe andre og endnu bedre resultater end dem du oplever i dag, giver det rigtig god mening at øge din bevidsthed. For gamle vaner giver ikke nye resultater. 

Hvis du er typen, der kan lide at have kontrol over din egen udvikling og personlige vækst, vil du blive uendeligt begejstret for at lære de mentale strategier, der gør at du får taget 100% ansvar for din adfærd, din ledelse og din succes. 

Vil du vide mere om hvordan progressiv ledelse kan accelerere din karriere, din virksomhed, og dig selv, så giv mig et ring. Det er ganske uforpligtende og jeg vil glæde mig til at finde tid til at tale med dig. 

Vil du lære om mentale vinderstrategier?

Se denne masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater 🏆

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht

En personlig potentiale samtale

Få 30 minutter om din situation, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding med NeuroForandringTM

Scroll to Top