Samtale med Emil Thorup: Hvad har alle livets konfliktsituationer til fælles?

De fleste af os forsøger at undgå situationer, der kan skabe konflikt, besvær og bøvl.

Og med rette.

Desværre også et resultat af, at de færreste af os har lært at udnytte den læring og uvurderlige erfaring der ligger i de vanskelige situationer, som vi kan havne i.

Men vanskeligheder er reelt det optimale sted at bryde vores grænser for egen formåen og opnå højere succes og resultater end vi før troede muligt.

Undersøgelser viser, at mellemledere og ledere bruger minimum 20 pct. af deres tid på at løse konflikter, og 85 pct. af alle ledere oplever konflikter næsten dagligt. Det koster bundlinje, spildtid, mistrivsel, sygdom, stress og sygdom.

I denne episode af SHOTGUN er jeg blevet inviteret af Emil Thorup og Youandx til at forklare, hvordan vi løser det ved at vende blikket indad samt at der i enhver konflikt ligger et uforløst potentiale og en invitation.

Fordi jeg ved, at med de rette mentale strategier, kan vi overgå vores egne forestillinger om hvor langt vi kan nå i både i karrieren og i nære relationer. Ved at bruge banebrydende mentale vinderstrategier, der øger bevidsthed, sindsro og livsglæde.

Husk, at du også kan lytte til episoden, der hvor du lytter til podcasts.

Vil du lære om mentale vinderstrategier?

Se denne masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater 🏆

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht

En personlig potentiale samtale

Få 30 minutter om din situation, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding med NeuroForandringTM

Scroll to Top