spil bedre golf præstationer sport

Bedst med Vilje – Sport og Præstationer

I hvilke præstationer vil du have mere succes?

Hvis du læser dette, er du enten atlet på højt plan eller vil lære at præstere bedre og sikre din succes i specifikke situationer i din karriere.

Velkommen. Som specialiseret mentaltræner har jeg redskaberne, der kan sætte ekstra skub i dine resultater og give dig nøglen til fortsat og øget succes i dine præstationer.

Det mest effektive du kan gøre lige nu, er at træne dine mentale vinderstrategier. Du får låst op for de strategier ved at indse og acceptere, at du – som alle andre – indeholder modsatrettede kræfter. Ved at få de styrker til at arbejde sammen – i samme retning – bliver det markant nemmere at opnå de mål, du drømmer om.

Præstation = potentiale – forstyrrelser

Når vi fjerner indre og ydre forstyrrelser, kan du forløse din præstation til sit fulde potentiale. Her er det vigtigt at bemærke, at ingen udefrakommende forstyrrelser eller omstændigheder kan forstyrre dig i din præstation, medmindre du (bevidst eller ubevidst) tillader det. Det betyder altså, at det kun er dit sind der afgør, om det er forstyrrelser eller ej. 

Det her er spændende! Du går nemlig rundt med et uforløst potentiale for at præstere suverænt, og det eneste der skal til, for at det forløses, er en målrettet og korrekt anvendt måde at tænke og håndtere dine følelser.

De to mest almindelige misforståelser omkring høj præstation, vindermentalitet og mentaltræning er:

Jeg skal ignorere negative tanker (tænk kun positivt)

Jeg skal ignorere mine følelser (og bliv følelseskold)

Begge dele er forkerte, og hvis du prøver at leve op til dem, vil du kun performe værre og forringe dine resultater.

Hvorfor?

Fordi både negative tanker, tvivl, selvkritik og følelser er helt naturlige for alle mennesker. Negative tanker, skepsis og tvivl har sikret, at vi har overlevet som art gennem millioner af år. Det er altså en hel naturlig del af vores instinktive overlevelsesstrategi.

Hvis du forsøger at bekæmpe det, vil dit ubevidste sind komme med et modtræk, der risikerer at skabe endnu mere interferens i din krop og sind. 

Fuld bevidstgørelse

Løsningen er en operationel bevidstgørelse af dine følelser – også og især alle de følelser, der ubevidst påvirker dig i negativ retning. Bevidstgørelsen af dine tanker, følelser, perception og adfærd er nøglen til at sikre en eksponentiel vækst i din performance eller karriere. Den bevidstgørelse og arbejdet med at håndtere din nyfundne bevidsthed er det, jeg kalder mentaltræning.

Er det nemt?

Nej, men det er effektivt, og det er det der skal til for at geare dit sind til næste niveau. Vil du vide mere om dit potentiale og hvad du kan få ud af mentaltræning til at løfte din karriere? 

EN HALV TIMES GRATIS SPARRING

Få 30 minutters sparring om, hvordan du kan maksimere dit potentiale og dine resultater dine og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding og succes. 

MasterclassFå et helt nyt syn på dine egne mentale styrker.

Hent Masterclass, der lærer dig at bruge trategisk mentaltræning i din ledelse og dine ambitioner til at skabe endnu bedre resultater.

Når du henter masterclassen, tilmelder du sig samtidig nyhedsbrevet. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud.
Læs min cookie- og privatlivspolitik her.
Masterclass

Se masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret mine betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs mine cookie- og privatlivspolitik her.
Scroll til toppen