Vinderstrategier til at indfri din drømmekarriere 

Hvad sker der mon når du arbejder med at bryde dine grænser for, hvad du før troede muligt for at indfri din drømmekarriere? 

Her er en historie. En sand historie.

Selvom den ikke foregår på direktionsgangen, vil du opdage at det ikke handler om hvor du er, men din mentale attitude og hvordan du bruger mentale vinderstrategier i relation til dine omgivelser, der er afgørende.

Historien er, at jeg forleden spillede jeg golf med min mand. Det gør vi tit her henover sommeren. Vi spillede på en bane, som jeg kun har spillet 2 gange før.

Jeg havde egentlig lidt ondt i hovedet og var træt. 

Ikke desto mindre spillede jeg den bedste runde jeg nogenside har spillet. Faktisk så god, at jeg lige måtte glippe med øjnene da jeg så resultatet.

Jeg spillede nemlig svarende til hcp 12,1 på trods af, at jeg (indtil nu) ligger i hcp 20,5 (til de ikke-golfkyndige kan jeg afsløre, at jo færre slag man bruger, jo lavere handicap = godt!) 

For det ikke skal være løgn, havde jeg tilmed flere gange undervejs tvivlstanker, der tidligere ville have bremset mit  – i al beskedenhed – fremragende spil.

Tanker omkring antallet af Stableford point jeg kunne score (og som endte med at overgå min vildeste fantasi), tanker omkring om jeg virkelig kunne holde kadencen og mange andre, som ellers kan sabotere det gode golfspil. 

Mange tror fejlagtigt at succes er at bekæmpe negative tanker – eller slet ikke have dem!

På trods af, at jeg havde de negative tanker, på trods af at jeg registrerede tvivlen, spillede jeg stadig fantastisk. 

Hvordan er det muligt? 

Det er muligt når nu træner ikke hvad du tænker, men HVORDAN du bruger det, du tænker og føler. 

Det at have mental styrke til både at overkomme modgang og præstere ekstraordinært er ikke for de udvalgte få, der er født til det. Det er en skill, du kan træne. Det handler ikke om aldrig at have negative tanker. Det handler om hvordan du tillader at de tanker påvirker dig.

Personligt bruger jeg bl.a. mit golfspil som én måde at træne min egen mentale styrke.

Til at opdage helt specifikt hvornår jeg mentalt utilsigtet har bremset mig selv. Hvornår skjulte overbevisninger, frygt eller mønstre har fået lov til at styre. Det er en læringskurve. Der kræver nysgerrighed, mod og vilje til at nyde alt det uforudsete. 

Træde ud af det komfortable og udfordre mig selv. 

Det gør jeg dagligt i min virksomhed (og lige så tit jeg kan på bl.a. golfbanen).

Jeg inviterer dig ind i samme proces i din karriere. At gå efter din drømmekarriere. At lære at vende al modgang og vanskeligheder til at være en løfteraket til næste niveau.

Dels skaber det nye højder for resultater. Dels er det sjovt. 

Og ikke mindst giver det en helt afsindig fantastisk energi og overskud, der smitter.

Både i din drømmekarriere, din fritid og din familie.

Vil du lære om mentale vinderstrategier?

Se denne masterclass med 3 geniale neuro-strategier, der skaber ekstraordinære resultater 🏆

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht

En personlig potentiale samtale

Få 30 minutter om din situation, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding med NeuroForandringTM

Scroll to Top