Christiane Meulengracht

Velkommen til Masterclass, hvor du får 3 neurostrategier til ekstraordinær succes

Hvem vil ikke have hemmelighederne bag endnu bedre resultater og et ekstraordinært liv fyldt med succes-oplevelser, livsglæde og indre harmoni?

Se med her og kom i gang med at løfte dig selv, dit lederskab og dine resultater til et nyt niveau med det samme:

Skal vi tale sammen om dit potentiale for endnu bedre resultater?

Hvis du genkender det at lade dine nuværende resultater, din chef, din bankkonto, lægens udtalelser om dit helbred eller din partners (negative) humør afgøre den måde, du føler, tænker om eller ser din succes, din økonomiske stilling, parforhold eller helbred på, kan jeg nu forsikre dig om at – lige så sikkert som at solen står op i morgen – at der ikke vil være nogen markant forbedring i dit liv på nogen af ​​disse områder.

Og hvis du er typen, der vil vide hvordan du slipper at lade dine omstændigheder og omgivelser begrænse dig og i stedet skaber potentiale og ressourcer til netop at overgå dine egne forestillinger for hvad der var muligt, så skal du se med på denne masterclass.

Du vil nu hurtigt opdage, at den times tid som du invester her, nok er én af de bedste investeringer, du har lavet i nyere tid.

Jeg vil nemlig vise dig hvordan du kan annektere den type mindset, som mennesker som gang på gang overgår deres egne forventninger har, så du kan skabe endnu bedre resultater, så du kan løfte din karriere, din følelse af succes og parforhold til næste niveau.

I masterclassen kan du glæde dig til at opdage:

  • Hvorfor dit ubevidste selvbillede og dine tankemønstre afgør dine succeser og fiaskoer.
  • Hvorfor dine resultater, dine succeser (eller mangel på samme) og din måde at håndtere svære frustrerende situationer i dit liv i højere grad handler om hvordan du tænker og handler end hvad du tænker og handler på.
  • Hvordan du kan vende tilbageslag og frustrationer til endnu bedre præstationer alene ved at gøre én enkelt ting.
  • Og selvfølgelig får du mulighed for at opdage mere og få en samtale med mig om hvordan jeg kan hjælpe dig til endnu bedre resultater og overgå dine egne forestilinger om, hvad der er dig muligt.

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top