Hvad er Neurostrategier og NeuroForandring™?

De rette neurostrategier er ganske enkelt genvejen til succes

Dine neurostrategier afgør hvordan du reagerer på pres og svære situationer i dit liv.

Bedst med Vilje metoden, baseret på NeuroForandring™ er en operationel bevidstgørelse, der proaktivt og ressourcefuldt accelererer dine ekstraordinære ubevidste intelligens

Det betyder at du markant optimerer og forstærker

  • din evne til at træffe de rette beslutninger – også under pres
  • din evne til at imødegå modstand og problemer på en ressourcefuld måde og vende vanskeligheder til vinding. Faktisk vil du opdage, at forhindringer bliver dit bedste aktiv
  • dine relationer – både de nære og dine ledelseskompetencer
  • din indre ro, integritet og glæden i job og privatliv

Hvad er forskellen på mennesker, der bevidst arbejder med NeuroForandring™, med at optimere deres mentale ubevidste intelligens gennem operationelle neurostrategier og dem, der ikke gør? 

Den helt store forskel er, at mennesker som bevidst bruger neurostrategier og mentaltræning i deres virke og liv, forstår sig selv bedre og vælger smartere løsninger til sig selv når de oplever problemer og modstand. 

For mennesker der ikke er bevidste om betydningen af HVORDAN de bruger deres mentale strategier, er det meget mere tilfældigt. 

Hvilket desværre betyder, at de gør deres problemer større end de behøver at være. De kæmper ofte i længere tid og med ingen eller lidt vinding og udbytte. 

Når nu vi mennesker går rundt med en indbygget supercomputer i vores hjerne, der er designet til at vækste og udvikle os, er det i min ydmyge optik spild af liv, energi og tid ikke at bruge dem! 

Vores sind er ekstremt ressourcefuldt.

Og vi har endnu ikke opdaget menneskets fulde potentiale.

Måske vil det komme som en overraskelse, at dine resultater er 80-90% styret af dit ubevidste sind og din ubevidste identitet. Af åbenlyse årsager er den skjult for dig lige indtil du beslutter dig for at bruge dine mentale ressourcer og neurostrategier mere målrettet og succesrigt. 

Vi kan faktisk tale om, at vi mentaltræner hele døgnet. Alene af den årsag, at din hjerne – din tankevirksomhed  – kører bevidst som ubevidst uafbrudt.

Derfor er spørgsmålet som du skal stille dig selv: får jeg de resultater som jeg ønsker?  

(lad mig give dig et hint: hvis du sidder fast i udfordringer, modstand og bekymring træner du det forkerte. I det hele taget: hvis du ikke er dér i livet hvor du drømmer om at være, anbefaler jeg dig at træne anderledes mentalt og du vil snart opdage, hvilke styrker og ressourcer du også besidder). 

Bedst med Vilje metoden og NeuroForandringTM er designet til at styrke dig i alle områder af dit liv, ved at starte med at fokusere på det område, hvor du føler at du kæmper mest eller har størst længsel på forandring og vækst i din ledelse eller præstationer. 

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top