Karrierecoaching Danmark, karrierevalg, karriere

Karrierecoaching i Danmark og udlandet

Bedst med Vilje karrierecoaching

Karrierecoaching er ikke kun til dem, der ikke ved, hvad de vil arbejde med – det er til alle, der ønsker mere livsglæde, arbejdsglæde og ønsker at avancere på arbejdsmarkedet. Karrierecoaching kan give dig mere klarhed og frihed i din karriere, fordi du bliver klar over, hvad du gerne vil opnå, hvordan du vil gøre det, og du stopper med at spekulere over, om du går glip af noget, fordi du får hjælp til at skabe arbejdsglæde, der hvor du er.
Det er svært at komme en liga op, når man er i vildrede og ikke har et mål at gå efter. Med karrierecoaching til ledere kan du avancere på flere fronter.

Selv helt små ændringer kan give store forbedringer. Du kan gøre meget med din energi, bevidsthed og dit mindset, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Det kan et forløb med karrierecoaching hjælpe dig med.

Fordelen ved at bruge Leadership Performance Coaching i forbindelse med karrierevalg, selv når du er i dit drømmejob, er at du bliver i stand til at gøre det endnu bedre – både på din performance men også gøre det endnu sjovere for dig selv. 

  • Du bliver i stand til i højere grad at tiltrække de attraktive opgaver, medarbejdere, netværk, fordele og tilbud. 
  • Uanset hvor godt du allerede gør det, kan det altid blive bedre. 
  • De opgaver eller situationer, som du i dit nuværende job helst undværede eller finder ubehagelige eller kedelige, kan blive mere givende, mere spændende og mere meningsfyldte eller erstattes af opgaver og situationer, der er sjovere, mere givende og mere meningsfyldte med karrierecoaching.
  • Du kan få mere energi til hele dagen. 
  • Du kan skabe et endnu stærkere og mere spændende netværk.
  • En hverdag mere flere fabelagtige opgaver. 

Hvordan foregår karrierecoaching, spørger du måske?

Det handler i høj grad om dig og at gribe dine omgivelser og omstændigheder an på den rette måde, der gør at du skaber energi (frem for at fortære energi), skabe de gode opgaver, skaber de stærke relationer, udstråler professionalisme, selvsikkerhed og karisma. 

At du tiltrækker de rette mennesker og omstændigheder. At du bliver den leder andre higer efter at arbejde med.

Frem for at knokle for det. 

Det handler om at du udvider din perception og attitude og benytter dig af dine mentale ressourcer på en ny måde. 

Er det svært at komme ud af sengen om morgenen?

Oplever du, at det bliver sværere og sværere at glæde sig til at komme på arbejde? Føler du dig udbrændt, stresset, presset over dine arbejdsopgaver eller mangler du en retning til din karriere? Med karrierecoaching i København og Nordsjælland, kan du få konkrete strategier til at hjælpe dig med at udvikle dig, og opnå de rette mentale styrker og kompetencer, så du kan træde ind i den rolle, du gerne vil have.

Alt dette kan du få hjælp til at løse med karrierecoaching. Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde, så du hver morgen glæder dig til at stå op og gøre en forskel, både for dig selv, dine kollegaer, dine kunder og din virksomhed. Det handler om at være glad med vilje, en bevidst mental strategi, så du opnår dine egne mål, skaber resultater og går glad på arbejde hver morgen.  

Hvorfor vælge Christiane som karrierecoach?

Som Leadership Performancecoach, specialist I NeuroForandringTM og med 15 års erfaring indenfor coaching, parterapi og konfliktløsning arbejder jeg målrettet på med forandringer i den enkelte, der kan skabe mere glæde, bevidsthed og styrke i arbejdet.

Jeg har tidligere arbejdet succesfuldt med outplacement, HR og som ekstern konsulent til at skabe mere fokus hos ledere på at træde ind i rollen og træffe fornuftige beslutninger med et stærkt mindset og en solid vindermentalitet.

Et forløb med karrierecoaching hos mig kan enten være kortere eller længere, alt efter, hvad det enkelte behov er, og det kan enten foregå hos mig i Hellerup, men jeg kører også ud og er ved virksomhederne fysisk i København og Nordsjælland.

Til ledere, der er i vildrede, gerne vil udvikle sig og lære at mærke efter, hvordan de træffer de beslutninger, der er vigtige for dem, kan en karrierecoach gøre en stor forskel og skabe mærkbare resultater.

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top