Karrierecoaching Danmark, karrierevalg, karriere

Personlig coaching

Karrierecoaching i Danmark og udlandet

Personlig coaching i København

De fleste vil på et tidspunkt i livet opleve en følelse af at sidde fast, enten i arbejdslivet eller i privatlivet, og kan have svært ved selv skabe den forandring, der skal til, for at komme følelsen til livs.

Når du først har lavet søgningen ”personlig coach”, er du allerede på vej ud på rejsen for at skabe forandringer i dit liv for det bedre. Jeg arbejder med ambitiøse og målrettede personer, som har brug for en coach til arbejds- eller privatlivet. Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til, hvad det er, der skaber uroen inde i dig og hjælpe dig med at bearbejde den, så du igen oplever balance og ro.

Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Være knivskarp og overbevisende i din kommunikation, så andre lytter, og du aldrig bliver misforstået igen
  • Lede andre, så de følger dig
  • Lede dig selv til de bedste resultater
  • Skabe et stressfrit liv, hvor du opnår balance i privat-, arbejds- og fritidsliv
  • Skabe og vedligeholde relationer
  • Skabe resultater, der overgår forventninger
  • Opnå indre ro og balance
  • Skabe et meningsfuldt liv, der hvor du er!

Derfor kan jeg hjælpe dig:

Som personlig coach har jeg evnerne og den faglige erfaring til at hjælpe dig med at skabe og mærke resultater. Jeg er Leadership Performance Coach og er specialist i Neuroforandring. Det gør mig i stand til at hjælpe dig med at løfte dit mindset og ubevidste potentiale, samt med at skabe harmoni, livsglæde og ro.

Derudover er jeg certificeret Inner Game Facilitator og Coach ved Tim Gallwey, Inner Game Institute, certificeret konfliktmægler og stresscoach, uddannet parterapeut, familieterapeut med speciale i neuroaffaktiv psykoterapi, certificeret Life- og Business coach siden 2006 v/ Sofia Manning og Enneagram Master Practitioner med speciale i skyggearbejde.

Min erhvervsmæssige baggrund som tidligere HR-business partner i Coloplast A/S, og som selvstændig siden 2007 er også en stor styrke i mit arbejde som personlig coach og erhvervscoach.

Christiane Meulengracht

Bedst med Vilje og bedst med coaching

Oplever du, at det bliver sværere og sværere at glæde sig til at komme på arbejde? Føler du dig udbrændt, stresset, presset over dine arbejdsopgaver eller mangler du en retning til din karriere? Med karrierecoaching i København og Nordsjælland, kan du få konkrete strategier til at hjælpe dig med at udvikle dig, og opnå de rette mentale styrker og kompetencer, så du kan træde ind i den rolle, du gerne vil have.
Alt dette kan du få hjælp til at løse med karrierecoaching. Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde, så du hver morgen glæder dig til at stå op og gøre en forskel, både for dig selv, dine kollegaer, dine kunder og din virksomhed. Det handler om at være glad med vilje, en bevidst mental strategi, så du opnår dine egne mål, skaber resultater og går glad på arbejde hver morgen.

BOOK DIN STRATEGI-SAMTALE

Få 30 minutters gratis sparring om dit potentiale, dine muligheder og hvordan du kan accelerere din karriere, din indtjening og vende vanskeligheder og modgang til vinding.

E-mail: christiane@bedstmedvilje.dk
Tlf: 61 700 777

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Christiane Meulengracht

Leadership Performance Coach, Specialist i NeuroForandringTM og mentaltræner, Speaker

Leadership Performance Coach Christiane Meulengracht
Scroll to Top